büyük çocuk istiyor diye bebek yapılmaz bence.
Bu kadar yazdigimdan bu sonucumu cikardin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyük çocuk istiyor diye bebek yapılmaz bence.
illa duymak istediklerinizi mi yazalım yani?Evet vicdansiz ve bencilim ikinci cocuk kararini kucuk cocugun istemesiyle alacak kadar gerizekaliyim birde once evliligimi dusunecektim dimi kocamla mutlu olmayi ee dogal olarak onuda dusunemiyorum ben buraya dertlesmeye fikir almaya geldim hakaret isitmeye degil ama kadina en buyuk kotulugu yine kadinin yaptigini unutmusum uc sene once foruma girmeme karari almamanin sebebini hatirlattiginiz icin tesekkur ederim
bana yazdınız sanırım???Niye benimle ayni fikirde degilsiniz demiyorum usluptan bahsediyorum yok bebegi yurdami verecekmisim yok bu karari nasil o veriyormus sen git once kocanla anlas filan
Ama zaten ikinizde uslubu ayni o yuzden size garip gelmemistir
İlk mesajimi okudumda ileride olurda bosanirsak filan demisim aslinda ogrenmek istedigim yas farki ve 6 seneden sonra dogurmak sifirdan baslamak nasil olur? Konu biraz dagildi gibi benimde parmagim var tabi
Varsayımla hareket etmemelisin.Çocuk bu.Çok ciddi çok öenmli bir karar.Hele ki 1.cocuğun iyi gelmediği evliliğe 2.çocuk hiç iyi gelmez.3 sene once bir arkadasim aynisini yapti cok kizmistim o zaman ona oda simdi soylediklerimi soyluyordu bana simdi ayni dusunecegim aklima gelmezdi
Acikcasi hala kararsizim iliskimizi iyice yipratirmi bilemiyorum ama oyle kotu bir halden bu hale geldikki belkide cok iyi gelecek