Kızıma iyi bir mont arıyorum. Öneriniz var mı?

YineYeniden06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
47
-45
28
Merhaba kızlar, foruma yeni katıldım. İlk siftahımı bu soruyla yapacağım :) Kızım 12 yaşında ve ona bizim meşhur 'Ankara ayazı' soğuğuna dayanıklı iyi bir mont almak istiyorum, marka veya model öneriniz var mı ? Alacağım üründeki teknik özelliklerin ne olması gerektiğine dair fikir verebilir misiniz? Herkese sevgiler...

Ankara’da buyudum. Universite bitinceye kadar Ankara’daydim. Tavsiyem mutlaka kalcasini kapatan bir mont olsun. Bel hizasi kisa montlar goruyorum aman aman cok usutur. Hatta daha iyi korusun derseniz diz uzeri hizada montlar belini korur. Ruzgari kesip isiyi korumali.

Tabii bende zaten uzun bir mont almayı planlıyorum. Ankara aşırı soğuk rüzgarda eklenince iyice üşütüyor. Dayanıklı, iyi bir model önerin var mı?

Tabii bende zaten uzun bir mont almayı planlıyorum. Ankara aşırı soğuk rüzgarda eklenince iyice üşütüyor. Dayanıklı, iyi bir model önerin var mı?
Evet en cok ayaklar, baldirlar-bel, kafa usur. Yere baktigimizda yuzumuzun dondugunu bilirim ancak eski Ankara soguklari da kalmadi sanirim.
Butcenize gore degisir ne onerebilecegim. Var ise burada yazilan yorumdaki gibi Columbia sahanedir. Yada Superdry’ montlari. Bazi magazalardan uzun kayak montu da bakabilirsiniz. Daha hafif olsun derseniz Puffer Montlar da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…