Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yeşil bey, beyaz ve pembe abla diye tanidiklarim oldu:) Mavi ismini de inst.da duymustum :) Lila da konuldu..
Yavaş yavaş sirayla hepsi konulacak :)

Renkler guzel ya biri ogluna beyaz koydu ben ozellikle maviyi severim edebiyatta o kadar ck gecer ki... Mai siyah mesela.. O yuzden kizim olursa Nila koyabilirim mavinin bir tonu.

Renkler guzel ya biri ogluna beyaz koydu ben ozellikle maviyi severim edebiyatta o kadar ck gecer ki... Mai siyah mesela.. O yuzden kizim olursa Nila koyabilirim mavinin bir tonu.

Evet bana da Lila, Mavi gibi renkler isim olarak gayet hoş geliyor.
Ama Lina, Liya, Mila gibi kültürümüzle alakası olmayan isimleri itici buluyorum, bu kadar tercih edilmesini anlamsız buluyorum.

Evet bana da Lila, Mavi gibi renkler isim olarak gayet hoş geliyor.
Ama Lina, Liya, Mila gibi kültürümüzle alakası olmayan isimleri itici buluyorum, bu kadar tercih edilmesini anlamsız buluyorum.

Aynen cnm ben bi bilindik isim bi bana cidden guzel gelen degisik bi isim koymak isterim ozenti olmak adina degil...
:)

Hiç tanıdık yok bu isimde benim çevremde ilk duyduğumda hoşuma gitti ismi Sultan olacak iki isimli olsun istiyorum Ebrar sultan başka önerisi olan

Hiç tanıdık yok bu isimde benim çevremde ilk duyduğumda hoşuma gitti ismi Sultan olacak iki isimli olsun istiyorum Ebrar sultan başka önerisi olan

Ebrar ismi gerçekten kaba...
Başka isimlere yönel bence.

Esra Sultan
Dila Sultan
Sema Sultan
Seda Sultan
Eda Sultan
Ceyda Sultan

Osmanlı sultanların isimlerine de bak bence.
Hürrem Sultan
Esma Sultan
Hafsa Sultan
Ayşe Sultan
Fatma Sultan
Hümaşah Sultan da var, Hüma Sultan şeklinde hoş olur ;)

Ebrar ismi gerçekten kaba...
Başka isimlere yönel bence.

Esra Sultan
Dila Sultan
Sema Sultan
Seda Sultan
Eda Sultan
Ceyda Sultan

Osmanlı sultanların isimlerine de bak bence.
Hürrem Sultan
Esma Sultan
Hafsa Sultan
Ayşe Sultan
Fatma Sultan
Hümaşah Sultan da var, Hüma Sultan şeklinde hoş olur :KK66:
Canim sultan mecburiyetten koyuyorum eşim istiyor yoksa bende çok uyumlu bulmadım ama senin önerilerin guzel👏👏👏

Back
X