Doğuma Hazırlık ♥♥KIZIMA İSİM YARDIM KIZLAR♥♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mila farklı ama biraz cılız bir söylenişe sahip gibi geldi.O yüzden çok emin olamadım.

Melina yunan kökenli olup bal anlamı olarak geçiyor melısa gibi....
Melinda nın anlamı ise daha farklı benım güzel kızım anlamı taşıyormuş
Melin var suda açan çiçek olarak geçiyor bu daha hoş seline yakın

Mila farklı ama biraz cılız bir söylenişe sahip gibi geldi.O yüzden çok emin olamadım.
Unicornbe nin yazdiklarina katiliyorum. Bunlaedan secebilirsin.Melina ve melisa benzer diye melinayi elemistik. Bence Miladan daha guzeller. Ben daha once begendigim icin. Melisden ziyade Melisa hosuma gidiyor. Melis Melisanin kisaltmasi gibi yarida kesmis gibi geliyor bana. Soyleyis olarak kulaga hos gelitor ve ortak isim olmasi nedeniyle Melisa daha cazip geliyor. Pelin ismi hosuma gitmedi.

aynen canım mesela ornek verecek olursak Açelya nın kısaltması Elya aynı anlam taşıyor oda... Ekler var söylenişte dile uyum sağlamalı

AYSIMA kzimin adi ay yuzlu kutlu ugurlu nurlu anlaminda anlami da soylenisi de cok hos tavsiye ederim bi okadar da uslu akilli zeki ve girisken 3 yasina girceek.. 6 aylik hamielyim ve oglum olacak bende onun icin isim arayisindayim saglikla al kucagina canim ..

Amin canım siz de inşallah.3Bir de Verda ve Peren var aklımın köşesinde onlar nasıl bir izlenim uyandırıyor sizde?"Melis Peren" ikilisi de fena gelmiyor bana.Sizin kulağınıza nasıl geliyor?

Ruveyda :"kuranda geçiyor" ince nazik anlamına geliyor.
Zeliha:"Kuranda geçiyor" su perisi anlamına geliyor

Amin canım siz de inşallah.3Bir de Verda ve Peren var aklımın köşesinde onlar nasıl bir izlenim uyandırıyor sizde?"Melis Peren" ikilisi de fena gelmiyor bana.Sizin kulağınıza nasıl geliyor?
Melis cok hos canim soylensii de guzel peren anlami ne ki acaba bisey uyandrmadi bende peren.yerine acaba daha net boyle seslenildgi zman ne oldgu anlasilir bir isim mi bulsan tabi bu fikrim benim canim begendi iseniz en onemlisi siizn kararniz.. ama Melissa Beren de cok hos oluyor nacizane fikrim..

Peren Ülker takım yıldızı

kızlar hoşgeldiniz okadar mesj yazan olmuş bana bildirim gelmedi. Hepinize ayrıayrı teşekkür ederim öneriler için. Peren içine sindiyse güzel canım bence kibar nazik bi cimcimeyi uyandırıyo. "e" sesli isimleri kibar bulurum hep:))

Aysima ismini bende beğeniyorum canım adıyla yaşasın inşallah hala isim düşünüyorum bende

Canim yaaa zuhre ismi de cok hos dusunursen yani ben cok begeniyorum bu ismi kizimda duymus olsam kesin koyardim galiba

Bu üçü atadında bence de en iyisi Cansu

Benimde kızım olacak nasipse adını Masal koycaz

Canim yaaa zuhre ismi de cok hos dusunursen yani ben cok begeniyorum bu ismi kizimda duymus olsam kesin koyardim galiba

Cansu ismini çok sevmem ama bu üçü arasında anlam ve isim olarak sadece o güzel.

Kızlar sagolun henüz karar vermedim zaten. Yeni önerilere açıgım onlar ilk aklıma gelenlerdi

Canım bende arıyorum zümra 2.ismi olucak büyük ihtimalle ilk isim olarak beren ismini begeniyorum onuda esim istemiyor kardeslerim ve esim ela yi daha cok begeniyor ela zümra olsun diyorlar
Canım naptın karar verebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…