Unicornbe nin yazdiklarina katiliyorum. Bunlaedan secebilirsin.Melina ve melisa benzer diye melinayi elemistik. Bence Miladan daha guzeller. Ben daha once begendigim icin. Melisden ziyade Melisa hosuma gidiyor. Melis Melisanin kisaltmasi gibi yarida kesmis gibi geliyor bana. Soyleyis olarak kulaga hos gelitor ve ortak isim olmasi nedeniyle Melisa daha cazip geliyor. Pelin ismi hosuma gitmedi.Mila farklı ama biraz cılız bir söylenişe sahip gibi geldi.O yüzden çok emin olamadım.
aynen canım mesela ornek verecek olursak Açelya nın kısaltması Elya aynı anlam taşıyor oda... Ekler var söylenişte dile uyum sağlamalıUnicornbe nin yazdiklarina katiliyorum. Bunlaedan secebilirsin.Melina ve melisa benzer diye melinayi elemistik. Bence Miladan daha guzeller. Ben daha once begendigim icin. Melisden ziyade Melisa hosuma gidiyor. Melis Melisanin kisaltmasi gibi yarida kesmis gibi geliyor bana. Soyleyis olarak kulaga hos gelitor ve ortak isim olmasi nedeniyle Melisa daha cazip geliyor. Pelin ismi hosuma gitmedi.
Amin canım siz de inşallah.3Bir de Verda ve Peren var aklımın köşesinde onlar nasıl bir izlenim uyandırıyor sizde?"Melis Peren" ikilisi de fena gelmiyor bana.Sizin kulağınıza nasıl geliyor?AYSIMAkzimin adi ay yuzlu kutlu ugurlu nurlu anlaminda anlami da soylenisi de cok hos tavsiye ederim bi okadar da uslu akilli zeki ve girisken 3 yasina girceek.. 6 aylik hamielyim ve oglum olacak bende onun icin isim arayisindayim saglikla al kucagina canim ..
Melis cok hos canim soylensii de guzel peren anlami ne ki acaba bisey uyandrmadi bende peren.yerine acaba daha net boyle seslenildgi zman ne oldgu anlasilir bir isim mi bulsan tabi bu fikrim benim canim begendi iseniz en onemlisi siizn kararniz.. ama Melissa Beren de cok hos oluyor nacizane fikrim..Amin canım siz de inşallah.3Bir de Verda ve Peren var aklımın köşesinde onlar nasıl bir izlenim uyandırıyor sizde?"Melis Peren" ikilisi de fena gelmiyor bana.Sizin kulağınıza nasıl geliyor?
Peren Ülker takım yıldızıMelis cok hos canim soylensii de guzel peren anlami ne ki acaba bisey uyandrmadi bende peren.yerine acaba daha net boyle seslenildgi zman ne oldgu anlasilir bir isim mi bulsan tabi bu fikrim benim canim begendi iseniz en onemlisi siizn kararniz.. ama Melissa Beren de cok hos oluyor nacizane fikrim..
Aysima ismini bende beğeniyorum canım adıyla yaşasın inşallah hala isim düşünüyorum bendeAYSIMAkzimin adi ay yuzlu kutlu ugurlu nurlu anlaminda anlami da soylenisi de cok hos tavsiye ederim bi okadar da uslu akilli zeki ve girisken 3 yasina girceek.. 6 aylik hamielyim ve oglum olacak bende onun icin isim arayisindayim saglikla al kucagina canim ..
Bu üçü atadında bence de en iyisi Cansu
Benimde kızım olacak nasipse adını Masal koycaz
Canim yaaa zuhre ismi de cok hos dusunursen yani ben cok begeniyorum bu ismi kizimda duymus olsam kesin koyardim galiba
Cansu ismini çok sevmem ama bu üçü arasında anlam ve isim olarak sadece o güzel.
Kızlar sagolun henüz karar vermedim zaten. Yeni önerilere açıgım onlar ilk aklıma gelenlerdiBu üçü atadında bence de en iyisi Cansu
Canım naptın karar verebildinmiCanım bende arıyorum zümra 2.ismi olucak büyük ihtimalle ilk isim olarak beren ismini begeniyorum onuda esim istemiyor kardeslerim ve esim ela yi daha cok begeniyor ela zümra olsun diyorlar
Esim ela ya takmis durumda illa ela diyor bende ela zümra olsun ozaman diyorum zümra kaba diyor ela nisa olsun diyor hala karar veremedik sen ne yaptinCanım naptın karar verebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?