teşekkürler canımDefne,mila,lina,liya,lara,bade,alya,asya,arya,sare,masal,hayal,rüya,mira,mina,mevsim,sahra,öykü....
Sesli güldüm canım çünkü bizde iki isim düşünüyoruz aynı şekilde ela yada ece düşünüyoruz oglumada uysun diye. Birbirimizi haberdar edelim burdan oldumu bide ben acaba diyorum zümra cansumu olsaCanım bende arıyorum zümra 2.ismi olucak büyük ihtimalle ilk isim olarak beren ismini begeniyorum onuda esim istemiyor kardeslerim ve esim ela yi daha cok begeniyor ela zümra olsun diyorlar
Ela benim oglumada uygun acaba ogullarimizin ismidemi aynı:)bu arada benim esimde ece olsun tam uyar diyor ama ece cevremde cok var istemiyorum oyuzdenSesli güldüm canım çünkü bizde iki isim düşünüyoruz aynı şekilde ela yada ece düşünüyoruz oglumada uysun diye. Birbirimizi haberdar edelim burdan oldumu bide ben acaba diyorum zümra cansumu olsa
Bencede aynı isim :) canım etrafa takılmayalım bizim içimize sinmesi önemli boşver. Aynen bizede ece daha uyyo. Ama cansuda aklımda geldi cansuyum oldu gibi anlam olarak cok begeniyorum CANSU :)) ECE:) ELA:) ama kanaat getirdim aybı isimleri koycaz galiba :)Ela benim oglumada uygun acaba ogullarimizin ismidemi aynı:)bu arada benim esimde ece olsun tam uyar diyor ama ece cevremde cok var istemiyorum oyuzden
Banada oyle geliyor :) saglikla dogsunlar insallahBencede aynı isim :) canım etrafa takılmayalım bizim içimize sinmesi önemli boşver. Aynen bizede ece daha uyyo. Ama cansuda aklımda geldi cansuyum oldu gibi anlam olarak cok begeniyorum CANSU :)) ECE:) ELA:) ama kanaat getirdim aybı isimleri koycaz galiba :)
Canım cansu ismi benim sevdigim bir isim degil ama herkesin zevki farkli oyuzden birsey diyemiyorum onemli olan senin ve esinin icine sinmesi ama zümrayı cok begeniyorum kurandan isimlere bkarken bulmustum cevremde kimsede yok anlamida cok guzelAmin canım inşallah ZÜMRA CANSU için ne diyosun bana
Kızıma isim arayışındayım arkadaşlar. Sizde benimgibi isim arıyorsanız gelin birlikte düşünelim.
MİSLİNA: 7uyyanlardan birinin ismi
ZÜMRA:ahlaklı erdemli zeki kadın demek
CANSU: hayat veren su
Begendiğim isimler sizce hangisi çift isim düşünüyorum bu arada. Farklı önerileriniz varsa açığım[/QUOT
Ben de uzun zamandır arıyorum.Bu hafta koymamız gerek artık.Kızıma isim arayışındayım arkadaşlar. Sizde benimgibi isim arıyorsanız gelin birlikte düşünelim.
MİSLİNA: 7uyyanlardan birinin ismi
ZÜMRA:ahlaklı erdemli zeki kadın demek
CANSU: hayat veren su
Begendiğim isimler sizce hangisi çift isim düşünüyorum bu arada. Farklı önerileriniz varsa açığım
sagol canım anlamları cok önemli bana göre internetteki yeniçıkma isimlerle anlamlarına itibar etmiyorum. Nedense hepsi cennetle ilgili önceden kimse bilmemişmi de koymamış sende dikkat et derim. Yoksa isim çok kendini kandırıp anlamına güvenip koyarsın. Mesela asel cennetteki bal ırmagıymıs keza aleyna esila anlamsız isimler.Almila var farklı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?