• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ♥♥KIZIMA İSİM YARDIM KIZLAR♥♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ceylin04

SABIR ŞÜKÜR DUA
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
40
37
3
Kızıma isim arayışındayım arkadaşlar. Sizde benimgibi isim arıyorsanız gelin birlikte düşünelim.
MİSLİNA: 7uyyanlardan birinin ismi
ZÜMRA:ahlaklı erdemli zeki kadın demek
CANSU: hayat veren su
Begendiğim isimler sizce hangisi çift isim düşünüyorum bu arada. Farklı önerileriniz varsa açığım

Defne,mila,lina,liya,lara,bade,alya,asya,arya,sare,masal,hayal,rüya,mira,mina,mevsim,sahra,öykü....

Canım bende arıyorum zümra 2.ismi olucak büyük ihtimalle ilk isim olarak beren ismini begeniyorum onuda esim istemiyor kardeslerim ve esim ela yi daha cok begeniyor ela zümra olsun diyorlar

Canım bende arıyorum zümra 2.ismi olucak büyük ihtimalle ilk isim olarak beren ismini begeniyorum onuda esim istemiyor kardeslerim ve esim ela yi daha cok begeniyor ela zümra olsun diyorlar
Sesli güldüm canım çünkü bizde iki isim düşünüyoruz aynı şekilde ela yada ece düşünüyoruz oglumada uysun diye. Birbirimizi haberdar edelim burdan oldumu bide ben acaba diyorum zümra cansumu olsa

Sesli güldüm canım çünkü bizde iki isim düşünüyoruz aynı şekilde ela yada ece düşünüyoruz oglumada uysun diye. Birbirimizi haberdar edelim burdan oldumu bide ben acaba diyorum zümra cansumu olsa
Ela benim oglumada uygun acaba ogullarimizin ismidemi aynı:)bu arada benim esimde ece olsun tam uyar diyor ama ece cevremde cok var istemiyorum oyuzden

Ela benim oglumada uygun acaba ogullarimizin ismidemi aynı:)bu arada benim esimde ece olsun tam uyar diyor ama ece cevremde cok var istemiyorum oyuzden
Bencede aynı isim :) canım etrafa takılmayalım bizim içimize sinmesi önemli boşver. Aynen bizede ece daha uyyo. Ama cansuda aklımda geldi cansuyum oldu gibi anlam olarak cok begeniyorum CANSU :)) ECE:) ELA:) ama kanaat getirdim aybı isimleri koycaz galiba :)

Bencede aynı isim :) canım etrafa takılmayalım bizim içimize sinmesi önemli boşver. Aynen bizede ece daha uyyo. Ama cansuda aklımda geldi cansuyum oldu gibi anlam olarak cok begeniyorum CANSU :)) ECE:) ELA:) ama kanaat getirdim aybı isimleri koycaz galiba :)
Banada oyle geliyor :) saglikla dogsunlar insallah

Amin canım inşallah ZÜMRA CANSU için ne diyosun bana
Canım cansu ismi benim sevdigim bir isim degil ama herkesin zevki farkli oyuzden birsey diyemiyorum onemli olan senin ve esinin icine sinmesi ama zümrayı cok begeniyorum kurandan isimlere bkarken bulmustum cevremde kimsede yok anlamida cok guzel

Zümra zeki, ahlaklı kadın falan anlamına gelmiyor ki... Bu bir internet uydurması.
Zümra zümre demek. Yani grup, topluluk anlamında. Iyi araştırın...

Mislina erkek ismi. 7 uyurların hepsi erkekti.

Bu isimlerden bir tek Cansu güzel bana göre.

Kızıma isim arayışındayım arkadaşlar. Sizde benimgibi isim arıyorsanız gelin birlikte düşünelim.
Begendiğim isimler sizce hangisi çift isim düşünüyorum bu arada. Farklı önerileriniz varsa açığım[/QUOT

Begendiğim isimler sizce hangisi çift isim düşünüyorum bu arada. Farklı önerileriniz varsa açığım
Ben de uzun zamandır arıyorum.Bu hafta koymamız gerek artık.

Almila var farklı olarak
sagol canım anlamları cok önemli bana göre internetteki yeniçıkma isimlerle anlamlarına itibar etmiyorum. Nedense hepsi cennetle ilgili önceden kimse bilmemişmi de koymamış sende dikkat et derim. Yoksa isim çok kendini kandırıp anlamına güvenip koyarsın. Mesela asel cennetteki bal ırmagıymıs keza aleyna esila anlamsız isimler.

Canım hayırlısı ile kucağına al bebeğini en güzel telaslar bunlar benimde kızım olsaydı serra koyacaktim..

Tdk da aciklamasi neyse odur. Baska siteler kafanizi karistirmasin. Mislina erkek ismi ve turkce degisik sozcukleride cagristirabilir . Cansu ismini hic begenmiyorim hele zumranin yaninda . Zumra agir bir isim. Ikinci isim naz, ece ismi basitlestiriyor. Cansu ya ece uyar ama zumra ya ikinci isim ece zumranin agorliginida aliyor. Zumra ela olabilir. Ela ikinci isimde cok var. Ikinci isimler kisa seciliyor cunku. Benim fikrim. Isim secmrk cok zor. Cocuklarimiza en guzel ismi bulmaya calisiyoruz. Icinize sinen en guzelidir

Zümra ismini bende beğenmiyorum çok agır bir isim.
Ve çok eski isim tanıdığım biri 40 yaşında adı Zümra. Yeni isimler daha iyi bana göre.

Back