Doğuma Hazırlık Kızıma isim sorunsalı : )

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

birderdindelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
877
1.597
113
35
Selamlar herkese
Bir çok kişi benzer problemi yaşıyordur eminim, bazıları ise daha doğmadan isimi belirlemiş bile
Biz eşimle ne yazık ki bir türlü uzlaşamıyoruz.
Anlamadığım şey zaten soy adını sen veriyorsun bırak ismi de ben koyayım değil mi : )))))

Herneyse uzatmayayım aklımızda biraz daha uyum sağladığımız isimleri size de iletiyim fikir verin istiyorum
Ağırlıklı , Nisan, Özgü, Beste, Nil gibi isimler de uzlaşıyor gibiyiz. Bu arada doğum Nisan ayında olacağından annem önerdi, onun da gönlünü kırmamak adına aslında Nisan'a sıcak bakıyoruz, yanına bir isim daha ekleyerek :)
Bunların dışında da önerilerinize açığım
Sevgiler....

Arkadaşlar çook teşekkür ederim, Nisan ismini beğenmenize de ayrıca mutlu oldum.
Eşimle son günlerde Nisan Özgü ya da Nisan Nil arasında gidip geliyoruz.
Ben Nisan Ela olarak da çok beğeniyorum ama eşim Ela istemiyor : (
Ayy resmen bir sorunsala dönüştü bizim iş

Nisan doğacağı ay olduğu için anlamlı isim.
Ozgu ismini anlamlı bulmadim.
Beste ismi, müzikle.cok ilgili bir çift iseniz anlamlı, ama standart bir dinleyiciyseniz,anlamsız, bir isim olacak

Nisan doğacağı ay olduğu için anlamlı isim.
Ozgu ismini anlamlı bulmadim.
Beste ismi, müzikle.cok ilgili bir çift iseniz anlamlı, ama standart bir dinleyiciyseniz,anlamsız, bir isim olacak

Çok teşekkür ederim yorumlar için, Özgü ismi aslında anlamlı ve kulağa hoş geliyor ama tabi yine de kişiden kişiye değişir.Nisan artık kesinleşti, ama iki isim olmasını da istiyoruz, Nisan Nil de hoş geliyor kulağa
Anlayacağınız hala karmaşa devam : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…