• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma isim seçiyorum hangisi güzel?

İsimlerden hangisi güzel ?

• Ahu Deniz

OY: 14 38,9%
  • Ahu Mira

OY: 1 2,8%
  • Deniz Mira

OY: 21 58,3%

• Ankete Katılan
    36
benim de iki ismim var ve inanın kullanım zor oluyor. illa 2 isim olsun demiyorsanız bence tek başına ahu ve tek başına deniz güzel.
güle güle büyütün inşallah

benim de iki ismim var ve inanın kullanım zor oluyor. illa 2 isim olsun demiyorsanız bence tek başına ahu ve tek başına deniz güzel.
Bende tek Ahu istiyorum ama Soy ismimizde üç harfli olunca ikinci isim düşünmüştüm çok kısa oluyo diye 😊

Ahu çok güzel 🥰
Deniz de güzel ama üniseks olduğu için yanına isim şart

Mira sevmediğim isimlerden. Çok özenti duruyor

Merhaba bizde kızımız için iki isim düşünüyoruz iki isminizi de aktif kullandığınız için mi zorluk oluyor

aktif kullanmıyorum ama sınavlarda (üniversite vb), iş yeri girişlerinde gerçekten sorun oluyor.
Belli yerlerde resmi daireler tam isim gerekiyor benim iki soyismim var yaklaşık on yıldır resmi dairelerde hepsini söylüyorum onun dışında kargo vb yerlerde tam isminizi yazın demeyen yerlerde kızlık soyadımı kullanmıyorum ama kimliğimde duruyor belki okul döneminde biraz sorun olabilir ekstradan yük gibi ama koyacağımız ikinci isim üç harfli olduğu için çok da problem olmaz diye düşünüyorum

Belli yerlerde resmi daireler tam isim gerekiyor benim iki soyismim var yaklaşık on yıldır resmi dairelerde hepsini söylüyorum onun dışında kargo vb yerlerde tam isminizi yazın demeyen yerlerde kızlık soyadımı kullanmıyorum ama kimliğimde duruyor belki okul döneminde biraz sorun olabilir ekstradan yük gibi ama koyacağımız ikinci isim üç harfli olduğu için çok da problem olmaz diye düşünüyorum

sizin tercihiniz tabi ki:)
ben kendi adıma mesela XNur, YCan, vs vs isimleri sevmiyorum. o nedenle bana zor geliyor. ama sizin içinizden öyle geçiyorsa bebiş sizin.

ben kendi adıma mesela XNur, YCan, vs vs isimleri sevmiyorum. o nedenle bana zor geliyor. ama sizin içinizden öyle geçiyorsa bebiş sizin.
Nur su can bu tarz isimleri ekleme olarak bende sevmiyorum.bizim ikinci isim olursa ela ya da nil olabilir zaten

Hayırlısı çocuk ismine karar vermek akılda önceden belirlenmiş birşey yoksa zor oluyor gerçekten

Neden çift isim
Bana soruyorsanız şöyle ki Ağbisi eşim çift isimli ben de çift soyisimliyim hepmizin böyleyken o da neden olmasın gibi düşündük bir de beğendiğimiz isimleri elemekte zorlanıyoruz ikisini birden koymuş oluruz aklımızda kalmaz gibi düşündüğümüz için biz yine tek isim söyleriz diğer çocuğumuzun da iki ismi var ama hep birinci ismini söylüyoruz ikinci ismi soyismi gibi biliyor böyle bir zorluğunu görmedik daha

Biz o kadar düşündük hastane de duyduk ismi sonrasinda hemen koyduk😄
Oglumun ismi de rahmetli kardesimin ismi oyle olmasaydi bile babam ve kp nin ismi olacakti ortak isim birbirine cok yakisiyor 😄

Bana soruyorsanız şöyle ki Ağbisi eşim çift isimli ben de çift soyisimliyim hepmizin böyleyken o da neden olmasın gibi düşündük bir de beğendiğimiz isimleri elemekte zorlanıyoruz ikisini birden koymuş oluruz aklımızda kalmaz gibi düşündüğümüz için biz yine tek isim söyleriz diğer çocuğumuzun da iki ismi var ama hep birinci ismini söylüyoruz ikinci ismi soyismi gibi biliyor böyle bir zorluğunu görmedik daha
Okula gidiyor mu peki
Kullanilmayan cift isim ileride sorun oluyor bizim burda cocuk alismaya calisiyor bir sure

Iki ismim var hic sorun yasamadim.

Ahu yegenimin adi ve uhu diye okulda cok dalga geciyorlar. Bence guzel ama akran zorbaligi da zor durum.

Deniz iyi ama hic feminen gelmiyor, ha feminen olmak zorunda mi? Degil.

Mira kötü.

Saglikli olsun insallah, en önemlisi bu.🧿

Back