Kızıma isim önerileriniz..

Sizce?

• Beren

• Melis

• Elif Ece

• Ela Sare

• Ela Naz

• Ece Naz

• Elif Beren

• Diğer..

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

pelina34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
102
206
31
Merhaba kızlar..
4.5 aylık hamileyim. Artık kızıma ismiyle seslenmek konuşmak istiyorum ama isim seçmek çok zor.. Sizin önerilerinizi almak istedim bir de.. Kayınvalidem Nazlı olsun diyor ama eski isim de istemiyorum açıkçası. yeni isimlerden de pek hazetmiyorum ifşa asel lena gibi.. düşündüm birkaç isim var.

Beren
Melis
Elif ece
Ela Sare
Ela Naz

gibi.. Ama hiçbiri evet işte bu dedirtmiyor. Sizce içlerinden hangisi daha iyi ve başka ne olabilir?

Bu arada soyadımız da Sarı. Mesela Ece ismini veya Ela yı tek başına daha çok beğeniyorum ama soyadımız kısa olduğu için yanına bir isim daha istiyor sanki..

Görüşleriniz için teşekkürler

Çiçek Sarı :dondurma:
İpek Sarı
Sena Sarı

Elif ece ece sare gibi ikili isimler hiç hoş değil bence
Ece tek başına güzel

Kayınvalidenin önerdiği Nazlı ismi bu isimlerden daha güzel bence canım :KK66:
Hem Nazlı eski bir isim değil, asıl Elif eski (ve çok kullanıldiğı için benim gözümde baymış) bir isim.

Soyadınız Sarı'ysa, Ela ismi komik durur.

Aylin
Pelin
Gökçe
Begüm

Kayınvalidenin önerdiği Nazlı ismi bu isimlerden daha güzel bence canım :KK66:
Hem Nazlı eski bir isim değil, asıl Elif eski (ve çok kullanıldiğı için benim gözümde baymış) bir isim.

Soyadınız Sarı'ysa, Ela ismi komik durur.

Aylin
Pelin
Gökçe
Begüm

Tesekkur ederim :) Pelin benim ismim zaten. Selin kardeşimin ismi olmasaydı selin koyacaktık. Helin de var tabii. ama Kürtçe diye istemiyorum onu da.. Begüm de güm güm geliyor kulağa. Ama önerin için teşekkürler :-)

Çiçek Sarı :dondurma:
İpek Sarı
Sena Sarı

Elif ece ece sare gibi ikili isimler hiç hoş değil bence
Ece tek başına güzel

Evet çok haklısın ikili olunca Ayşegül Fatmagül gibi
Ama ece de çok basit duruyor diyo eşim soyadı kısa diye mesela Ece Hazinedaroğlu gibi bi isim olsa süper:)) ben de Eceyi çok beğeniyorum koymasam içimde kalacak gibi.. :-)

Tanıdığın bütün senalar iticiydi yoksa uyumlu ama insanlar üzerindeki duruşundan da etkilemiyorum o yüzden maalesef o da değil. Albenisi olan bi isim olsun ve soyadıyla beraber akılda kalsın istiyorum da bakalım inşallah bulurum :)

Hoş bir ismin varmış

Ankette en çok Ece'yi beğendim ben.
Ece kısa diyorsan, Ecem olabilir :KK66:

Simay -Beste- Melike - Ceyda - Elçin
Bu isimlerden biri de olabilir

Ece'nin yanına illa bir isim ekleyeceksen anlamını tamamlayan bir isim olması güzel olur bence

Mesela
Berrak Ece (berrak kraliçe :KK66: )

veya Nazlı Ece (nazlı kraliçe)

Ay bence bu süper oldu. Nazlı Ece Sarı :halay:

Hoş bir ismin varmış

Ankette en çok Ece'yi beğendim ben.
Ece kısa diyorsan, Ecem olabilir :KK66:

Simay -Beste- Melike - Ceyda - Elçin
Bu isimlerden biri de olabilir

Ece'nin yanına illa bir isim ekleyeceksen anlamını tamamlayan bir isim olması güzel olur bence

Mesela
Berrak Ece (berrak kraliçe :KK66: )

veya Nazlı Ece (nazlı kraliçe)

Ay bence bu süper oldu. Nazlı Ece Sarı :halay:

:)))) heheheh çok iyi. ay bence de güzel oldu :) bi kenarda kalsın teşekkür ederim :)

Biz kizimin ismini Gokce koyacagiz..Turkce bir isim olmasi icin cabaladik ve sonjnda icimize sineni bulduk,darisi size olsun :) oneri olarak da Beril, Asel, Berin, Defne, Ipek bunlar begendigim isimler arasinda

Elif ece, ela sare, ela naz... Bunlar hiç olmamış canım. Beren ve Melis güzelmiş. Bende Gülşahı öneriyorum

Biz kizimin ismini Gokce koyacagiz..Turkce bir isim olmasi icin cabaladik ve sonjnda icimize sineni bulduk,darisi size olsun :) oneri olarak da Beril, Asel, Berin, Defne, Ipek bunlar begendigim isimler arasinda

Teşekkür ederim hayırlı olsun size de :)

Elif ece, ela sare, ela naz... Bunlar hiç olmamış canım. Beren ve Melis güzelmiş. Bende Gülşahı öneriyorum
Evet ikili isimlerden soğudum ben de.. soyisim kısa diye iki isim istemiştim ama alışamıyorum bence de ikisi ağır basıyor. Melisi eşim istemiyor yaramaz olur melisler diyo da :) galiba beren olacak..

Oylamaya devam edelim lütfen kafam hala karışık :KK43: Melis istedim ama etrafımdakiler melisler biraz yaramaz kızlar şeklinde konuşuyorlar moralim bozuluyo ne ilgisi var ki aslında. ama kime melis desem ay yok hayır mecisler ... falan. ufff

Ela ismi tek basina guzel ama soyadinizla yanyana gelince hic uymamis..
iki isim koymayin. Gercekten insan pisman oluyor. Iki kizim var ikisi de iki isimli :KK43:
Benim fikrimce Melis ve Beren açik ara fark digerlerinden guzel..
Melis bir tık önde..

Merhaba kızlar..
4.5 aylık hamileyim. Artık kızıma ismiyle seslenmek konuşmak istiyorum ama isim seçmek çok zor.. Sizin önerilerinizi almak istedim bir de.. Kayınvalidem Nazlı olsun diyor ama eski isim de istemiyorum açıkçası. yeni isimlerden de pek hazetmiyorum ifşa asel lena gibi.. düşündüm birkaç isim var.

Beren
Melis
Elif ece
Ela Sare
Ela Naz

gibi.. Ama hiçbiri evet işte bu dedirtmiyor. Sizce içlerinden hangisi daha iyi ve başka ne olabilir?

Bu arada soyadımız da Sarı. Mesela Ece ismini veya Ela yı tek başına daha çok beğeniyorum ama soyadımız kısa olduğu için yanına bir isim daha istiyor sanki..

Ben inşallah kızım olursa şifa istiyorum yanına da başka bir isim olabilir

Merhaba kızlar..

Beren
Melis
Elif ece
Ela Sare
Ela Naz

İnci tanem 🥰cinsiyeti öğrendiğimden beri inci tanem diye seslenip seviyordum adı da inci tanem oldu ☺

X