• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizima isim bulmama yardimci olurmusunuz hanımlar 😊

Fatmaras

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
4
6
6
30
Ikinci cocuguma hamileyim . Oğlumun adı aras . Şimdi kizim olucak Allahın izniyle. Herhangi bi fikrim yok. Yani kesin bişey yok aklımda sadece begendigim bi kaç isim var emin değilim. Hepinizden öneri bekliyorum benim düşündüklerim dışında. ( asmin , ela ,mihrimah, mihra) hepinize teşekkürler şimdiden. 😊

Aras çok modern ve güzel bir isim. Yanına Mihrimah, mihra falan çok uygun değil bence. Eğer uyumlu olsun istiyorsanız ya anlam olarak daha doğa, nehir isimleri falan bakın. Yada fonetik olarak uygun bakın. M harfi hoşunuza gidiyorsa Maysa düşünebilirsiniz, baharda kendiliğinden açan çiçekler demek, kır çiçekleri gibi. Nehirlerden yine Nil olabilir.

Ikinci cocuguma hamileyim . Oğlumun adı aras . Şimdi kizim olucak Allahın izniyle. Herhangi bi fikrim yok. Yani kesin bişey yok aklımda sadece begendigim bi kaç isim var emin değilim. Hepinizden öneri bekliyorum benim düşündüklerim dışında. ( asmin , ela ,mihrimah, mihra) hepinize teşekkürler şimdiden. 😊
Bende Mihrimah düşünmüştüm ama erkek olack hayırlısi ile bakalım 🤲 kız olarak Efnan (Cennetteki güzel gözlü kadın) Arin (Cennetteki ilk tebessüm ve ateş anlamındaymş ) hoşuma gidiyor

Uygun olması için Asmin bence :)

Sevgili Fatma, kızın için özel bir şey yaptın mı? Yaptıysan lütfen paylaşır mısın bizlerle ? :)

Duru çok hoşuma gidiyor kız ismi olarak. Elfida da çok asil gelir bana, Tuana da.

Masal, Buğlem,Erva🥰 benim kız olursa bunlardan birini koyacağım,bir tane oğlum var kız olmasını çok istiyorum 🤭
Ben de ben de. Ama hamile bile değilim. Kızınız olması için özel bir şey yaptınız mı? İnşallah kızınız olur.

Ela mihrimah guzel bir isim bence. Zaten ortalik cennetteki bal, bocek,dag cicekten geçilmiyor 🤣

Ben de ben de. Ama hamile bile değilim. Kızınız olması için özel bir şey yaptınız mı? İnşallah kızınız olur.
İnşallah teşekür ederim:)) çok fazla birşey yapmadık ama yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişkiye girdik, süt ürünleriyle beslendik falan öyle şeyler, takdir Allah'tan artık 😊

Herkese çok teşekkür ederim elfida da çok güzelmiş. Öneren arkadaşa teşekkürler. Biri de nil demiş eşim de ismini beğendi ama çok kısa yani basit gibi geliyor kulağa yoksa olabilir di .

Sevgili Fatma, kızın için özel bir şey yaptın mı? Yaptıysan lütfen paylaşır mısın bizlerle ? :)

Duru çok hoşuma gidiyor kız ismi olarak. Elfida da çok asil gelir bana, Tuana da.
Hayır özel bişey yapmadım. Bundan önce de bi hamilelik daha geçirdim oda kız di ama 20 . Haftada kalbi durdu. Allah tekrar nasip etti . Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve size tavsiyem içinizden bile kiz erkek diye geçirmeyin. Kaybettiğim çocuğu olmadan önce çok istedim kız olsun diye Ama gitti melek oldu

Gülce ihya Nurbanu bunlarda benim önerilerim...sağlıkla gelsin inşallah

Back
X