- 1 Haziran 2023
- 32
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi nurhayat28
-
Çok teşekkür ederim inşallahSağlıkla gelsin inşallah bebişiniz
10. Haftadayım ben daha cinsiyet belli olmadı ama araştırdım biraz isimleri.
Duru, İnci, Defne, Leyla, Doğa ve Ekin yazmıştım kağıda, eşim Defne' yi seçtiBelki size fikir olur diye yazmak istedim
Zehra, Betül, Şeyma, Mahinur, Zeynep, Mihrimah, Rüveyda benim kızım olursa diye liste yapmıştımArkadaşlar merhaba lütfen bana yardım eder misiniz 37haftalık hamileyim kızım olacak inşallah hala isim bulamadım hem söyleniş hem de anlam olarak güzel isimler önerebilir misiniz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Hayır henüz yapmadım ve hayır hala isme de karar veremedik doğdu doğacak nerdeyseDoğum yaptınız mı ne koydunuz kızınızın ismini benimde doğuma az kaldı beril ya sa serra düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik
Ay benim de öyle doğdu doğacak 35 haftalık olduk daha karar veremedim siz hangi isimleri düşünüyorsunuz acabaHayır henüz yapmadım ve hayır hala isme de karar veremedik doğdu doğacak nerdeysebizde o isimler üzerinde düşünüyoruz ama söylenişi zor mu acaba diye karar veremedim
Biz de hala karar vermezdik cidden çok sıkıldık bu durumdanValla ben 39+4 oldum hala karar veremedim kızım da doğmadı daha ama serra,beril,zehra,hüma,yüsra,beyza,hümeyra bu isimler güzel gibi ama kararsızız çok sıkıldım bu durumdan
Kedimin adı eliz diKızım olursa Eliz yada Beste koyardım (inşallah) :)
Cok boyle tarikat topluluğu isimleri gıbı yaValla ben 39+4 oldum hala karar veremedim kızım da doğmadı daha ama serra,beril,zehra,hüma,yüsra,beyza,hümeyra bu isimler güzel gibi ama kararsızız çok sıkıldım bu durumdan
Cok boyle tarikat topluluğu isimleri gıbı ya
Siz hangi isimler arasında kaldınızBiz de hala karar vermezdik cidden çok sıkıldık bu durumdan
16 aylık kızımın adı AhsenArkadaşlar merhaba lütfen bana yardım eder misiniz 37haftalık hamileyim kızım olacak inşallah hala isim bulamadım hem söyleniş hem de anlam olarak güzel isimler önerebilir misiniz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Hiç ismiyle ilgili kötü yorum alıyor musunuz16 aylık kızımın adı Ahsen
Her duyan ne güzel diyor, zaten anlamı da bu. Kibar naif bir isim telaffuzu da çok güzel biz çok memnunuzHiç ismiyle ilgili kötü yorum alıyor musunuz
ben kafamdan geçen binbir isim sonucu birden 'aaaaa Ada olmalıııııı' dedim. inşallah sağlıkla doğsun yavrum Ada olacak ismi. bence çok güzel düşünebilirsiniz belki:)Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım eder misiniz 37haftalık hamileyim kızım olacak inşallah hala isim bulamadım hem söyleniş hem de anlam olarak güzel isimler önerebilir misiniz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Nefes,İklim,Mevsim bu üçü arasında kararsız kaldık ama %90 Nefes olacak sanirimArkadaşlar merhaba lütfen bana yardım eder misiniz 37haftalık hamileyim kızım olacak inşallah hala isim bulamadım hem söyleniş hem de anlam olarak güzel isimler önerebilir misiniz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Biz gökçe ve miray arasında kaldık.Siz hangi isimler arasında kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?