Bebek Beslenmesi Kızıma Annem Bakıyor ama...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım eşin rahatsız olunca annen bebeği bırak sen git demiş.çocuktan bunalsa bebeği bırak demezdi heralde
bende anlamadım neden rahatsız olduğunu.annenle ve eşinle konuşmalısın sonuçta annenin bakması daha iyidir.
bende araba kullanmayı bilmiyorum.babaanne geliyor bize.5 gün kalıp gidiyor şimdilik.araba bile olsa yazık çocuğa eziyet hani
hergün hergünde çok mu uzak oturuyorsunuz?

Ben kesinlikle bakıcı derim.benim bebeğime bakmak isteyen yakınlarım oldu ama çok yakının olunca kendi istediğin gibi bile yetiştiremiyorsun bebeğini ..bişey diyosun hemen alınıyolar bizde bebek büyüttük diyolar.
ben bakıcıdan yanayım ama referanslı sağlam emin olduğun bi bakıcı tabi.bi de ıp kamera tamamdır tabi kendisine de söyliycen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…