Çocuk Hastalıkları kızıma absans epilepsi teşhisi kondu.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

çok geçmiş olsun öncelikle. ben ilk olarak kayseri tıpa götürmüştüm.eeg uyku halinde bozukluklar vardı.epilepsi ilaçları verildi hemen.o günleri,söylenenleri,o acıyı anlatamam inanın.tabi biz onunla yetinmedik ankara meral topçu.duymuşsunuzdur belki.düzenli olarak kont götürdük.hastanede 3 gün gözetim altında bile yattı.doktorumuz bizi karamsarlığa sürüklemedi ama epilepsi değilde demedi.düzenli ilaçları kullandık.erken teşhiste geçme olasılığı çok çok yüksek bi epilepsi türü.yaş sınırı hiç duymadım.biran önce eeg çektirin derim.tekrar geçmiş olsun..

Allahım cümlemizin evlatlarını korusun.. Canım korkma olsa bile tedavisi var erken teşhis önemli tedavile iyi oluyo .. Rabbim dermansız dert vermesin. Evladına acil şifa versin. Herkesin bi problemi var ... Napcaksn dertsiz baş yok

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Oğlumda da 6 ayliktan itibaren bir göz dalmasi farkettim ama Dr umuz normal olduğunu söyleyince üstüne dusmedim. Zaman geçti ve 18 aylik civari göz dalmalari devam ettiği için araştırmaya basladim ki karsima absans epilepsi cikti. Uyku eeg si çektirdik,1 i yetiskin norologu 1 çocuk norologu 1 de prof Serap Uysal gördü videolari ve eeg sonucunu. Hepside eeg sinin gayet iyi olduğunu herhangi bir sorun olmadigini söyledi. Fakat oğlum 28 aylik ve dalmalari devam ediyor. Geç kalmak istemiyorum, tekrar eeg çektirip bu defa da Burak beye gitmek istiyorum sizin fikriniz nedir? Bu kadar Dr un üstüne abartiyor muyum? Yersiz bir endişe mi?

Merhaba arkadaslar bu konuyla ilgili son yazilan yaziya cvp verilmemis ama bende ayni konudan dolayi size ozellikle zehram_26 hanima soru sormak istiyorum.benim oglum 16 aylik ve 4 5 aydir göz dalmalari var.daldiginda seslenince duymuyor gibi yani gozlerini o sabit noktadan cevirmiyor ama elinde oyuncagi varsa oynamaya devam ediyor.uyku eegsi temiz cikti cok sukur uyanik eegsi de cektirdik o da iyi dedi doktor.bizim evde cektigimiz videolara bakarak ilaç yazmak istiyor doktorumuz .acaba sizin kizinizin dalmasini tam olarak tarif edermisiniz?

Zehram_26 hanim Kayseri'de sizin rahatsizliginiz icin tavsiye ettiğiniz doktor ve eeg merkezi var mı oğlumda suphelerim var Acıbadem hastanesinde bir tomografi bile cekmeyi beceremediler tavsiyenize ihtiyacim var

Benimde 17 aylık dalıyor 4.5 sn düzeliyor sizde de sadece bu belirti mi vardı acaba sadece dalma mı oluyor