kızım

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
arkadaşlar lütfen yardım edin 3 yaşındaki kızım 7 gündür kaka yapmıyo.yapmıcam banane diyo.fitilde yaptık tık yok akşama doktora götürcem ama böyle olan varmı

yani çok özür dilerim okuyunca çok güldüm. kızınızın verdiği cevap (yapmıcam banane) o kadar hoşuma gitti ki :)))) kendi küçüklüğümü hatırladım :)) zeytinyağı içirebilirsiniz, kayısı hoşafı içirebilirsiniz. ve mümkünse üşütmemesine dikkat edin. tez zamanda şifa bulursunuz inş.

Zeytinyağı iyi geliyor birde soğanın içini biber dolmasını açar gibi aç tam dibini delme toz şeker at basenin içine koy 1 gün buzdolabında beklet her derde şifa :)

Zeytinyağını ben içmiştim birkaç sene önce faydası olmamıştı bana. Tuvalete çıkamadığım gibi kusacaktım bir de :D Zeytinyağının tadı iğrenç gelebilir küçücük çocuk zaten bence hem tadı güzel hem de işe yarıyor puding yedirin :31:

Emin değilim internetten baktım şimdi pudingin de iyi olmadığı yazıyor ama bende işe yaramıştı bilemedim şimdi.

Son düzenleme:
Eczaneden sokol alacaksin.likit vazelin.doktora gitsen ya onu verecek ya da duphalac.sokol daha etkili ama.
Eger kaka cok bekleyip birikmisse lavman bile yapilabilir.hepsini yasadim.Allah yardimciniz olsun

Benim kardesimde kucukken kabizdi yaparken aciyo diyodu ve kakasi geldiginde geri cekiyodu
Yani aciyo diye yapmiyodu
Bizde doktora goturduk poposundan bisey sokcaklardi ve bayiltmadilar bile nasil agliyodu kardesim
Agliyo diye birakmislar yapmadilar
En sonuda tuta tuta dayanamadi heralde oturagina oturdu ama yine geri cekiyodu aciyo diyodu ablamda karnindan sıktırdı sonunda yaptiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese çok teşekkürler bizde 4 gündür osmolak diye bi şurubu kullanıyoruz ama yinede yok yapmıyo.birazdan gitcez doktora inşallah kötü bişey çıkmaz

yerim ben o şirineyi inat mı ediyor :1: lahana suyunu kaynatıp içirirseniz kalmaz inat falan

arkadaşlar lütfen yardım edin 3 yaşındaki kızım 7 gündür kaka yapmıyo.yapmıcam banane diyo.fitilde yaptık tık yok akşama doktora götürcem ama böyle olan varmı

Yapmıycam bana ne :33: :36: ayy yerim ben onu ya :1: zeytinyağı içirin, Yada makatına kulak çubugu yardımıyla zeytinyağı sürün.O zaman rahat yapar kakasını.Amcamın oğlu 15 gün yapamadı kakasını.zeytinyağı içirmiş amcam.inanır mısınz wc tıkanmş :9:

dün dr gittik röntgen felan çektiler karnının içi katılaşmış kaka dluymuş bağırsakları.3 gün lağman yapcaz dün birini yaptık çok ağladı ama biraz boşalttık.allahımm herkesin çocuklarına sağlık versin yarabbim

Back