Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 7.985 3.953 28 Mart 2024 Konu Sahibi blackgray #101 mandalina01 .!.: Ben kullandığım halde bilmiyordum Genişletmek için tıkla... Bu sosyal medya herşeyi bozdu , Allah sonumuzu hayretsin
mandalina01 .!.: Ben kullandığım halde bilmiyordum Genişletmek için tıkla... Bu sosyal medya herşeyi bozdu , Allah sonumuzu hayretsin
Strongerwoman 💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Aralık 2016 1.043 1.204 28 Mart 2024 Konu Sahibi blackgray #102 Vallahi çok zor. bırak çocuklari yetişkinler bile sapıtıyobu sosyal medya İnternet belasindan Bercem_3434 .!.: Bu sosyal medya herşeyi bozdu , Allah sonumuzu hayretsin Genişletmek için tıkla...
Vallahi çok zor. bırak çocuklari yetişkinler bile sapıtıyobu sosyal medya İnternet belasindan Bercem_3434 .!.: Bu sosyal medya herşeyi bozdu , Allah sonumuzu hayretsin Genişletmek için tıkla...
Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 7.985 3.953 29 Mart 2024 Konu Sahibi blackgray #103 Strongerwoman .!.: Vallahi çok zor. bırak çocuklari yetişkinler bile sapıtıyobu sosyal medya İnternet belasindan Genişletmek için tıkla... Evet sorma mesela tiktok en nefret ettiğim program asla kullanmadım eşime de söyledim kullanmasını istemiyorum ama ne fayda Instagram da aynı gerçekten mahf ettiler herşeyi
Strongerwoman .!.: Vallahi çok zor. bırak çocuklari yetişkinler bile sapıtıyobu sosyal medya İnternet belasindan Genişletmek için tıkla... Evet sorma mesela tiktok en nefret ettiğim program asla kullanmadım eşime de söyledim kullanmasını istemiyorum ama ne fayda Instagram da aynı gerçekten mahf ettiler herşeyi