Kızım

ayaz2135

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
25
5
16
35
Merhaba dokuz yıldır evliyim dört yıl çoçuğum olmadı ikinci tüp bebek deneyişimiz sonunda bir erkek çoçuğum oldu üç yıl sonrada kendiliğinden sağlıklı bir kız çocuğum daha oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun ben kumral eşim beyaz tenli oğlumda beyaz tenli fakat kızım esmer kaşı gözü kara ama çevremdeki insanlar okadar saygısız ve bilinçsizki kızımı görenler ay aman allahım sen ve eşin bukadar güzelken kızınız neden bukadar çirkin ay kime benziyor hiç sana benzememiş çok zayıf çok çirkin gibi buna benzer birsürü kötü yorumlar alıyorum artık bunalıma girdim neredeyse insanlar küçük mahsum bir Melek için nasıl bukadar acımasızca konuşabilirler anlıyamıyıyorum oysaki o benim yavrum rabbimin bize hediyesi çok şükür sağlıklı ama kimse işin bu boyutunu düşünmüyor ama ben gerçekten bu yorumlardan cok sıkıldım ne yapacam bilmiyorum artık kızımla dşarı bile çıkmak istemiyorum lütfen bana mantıklı birşeyler yazın

Böyle insanlara çok sinir oluyorum. Sonuçta kimseye yaratılırken kaşın gözün nasıl olsun diye seçim hakkı tanınmıyor. O kendini bilmezlere ben beceremedim buyurun siz daha güzelini doğurun deyip lafı suratına çarpmak gerek. Siz kendinizi hiç üzmeyin ve dışarı çıkmaktan da utanmayın. İleride çocuğun özgüveni kırılır buna dikkat edin. Bir arkadaşımın kızı aynı sizinki gibiydi ve arkadaşım üzülürdü. Kız şimdi büyüdü dünya güzeli bir kız oldu. Şansı güzel olsun yavrunuzun.

Valla net cevabım: bri bana dese böyle bişi direk “ hoşt hadsiz” derim.. hatta birkere en büyük kızım için teyzenin biri aaa maymuna brnziyor demişti ( 15 günlüktü ve tüylüydü) afedersin hiç çekinmeden : b.kunu ye sen benim kızımın dedim... cesaretlendirmeyin insanları.. herkes haddini bilsin.. kuzularınızada uzuuun ömürler versin

ve bunu taktigina inanamiyorum sana ne de ben olsam yetinmeyip iki tanede saplagi geciririm onlar saygisiz degil imansiz

Masum bebeğin çirkini mi olurmuş.o insanlarin kalbi çirkin en başta.eminim en çokta en yakinlariniz bu cüreti buluyordur,hadsizler.
Sizin yerinizde olsam "çirkin ördek yavrum o benim.büyümesini bekleyin,dua edin" derdim.
Sağlikla büyüsün cocuklariniz.bahtlari acik kaderleri güzel olsun inş.

Bebeğin güzeli çirkinimı olur hiç bebek ya masum tertemiz cennet kokulu. Söyleyen kimse önce kendine kendi kalbinin çirkinliğine baksın.

Kim bu hadsizler?
Siz neden kendinizi üzüyorsunuzki?
Cevap versenize bu türlere. Yemin ediyorum ağzımı doldura doldura küfür ederim böylesine.
Boyayı mı beğenmemişler boyacıyı mı?
Edepsizler. Küçücük çocuk için böyle abuk cümleler kuranlar saygı hak etmezki siz neden kibar olmaya çalışıyorsunuz.

Ne manyak insanlar var.
Tövbe est..
Ancak bu kadar kibar yazabildim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…