Kızım :(

Üzülmeyin rabbim şifa nasipnetsin kuzuya... biz 1 ayllıkken yattık 3 gün hastanede zatüre başlangıcıydı 10 günde buharla ilaçlarına devam ederk atlatmıştık... güzel bir bakımla geççer gider inş. Hastane yatış dediklerinde bende ağlamıştım korkmuştum çok ama geçiyor inş

Bende kucuk oglum 1 yasindayken hastanede yattik 10 gunde iyilesmisti telas yapmayin gecer gider unutursunuz insallah ama artik cok.dikkat etmelisiniz her grip oldugunda doktora zaturre gecirdigini soyleyin ki onlem alinsin ben hep soyledim sonradan iki defa bronsit oldu su anda 6 yasinda bir daha da olmadi kroniklesebilir cok dikkat etmelisiniz gecmis olsun

iyi akşamlar herkese lütfen konum hemen taşımasın
Kızım on gündür gripdi (18 aylık daha) aile hekimine muayene ettirdim ilaç falan kulladınk ama hafif bi öksürüğü var geçmeyen.
En iyisi bi çocuk doktoruna götürmek dedim aldım gittim bugün akciğer enfeksiyonu zatürre dedi :KK43:
Önü haftasonu diye yatırmadı antibiyotik başladık hemen
Pazartesi yatacağız kızlar tecrübeli anneler varmı böylesi bir durum yaşayan bana bi şeyler söyleyin hastaneden geldiğimden beri üzüntüden başım inanılmaz derecede ağrıyor
Geçmiş olsun bol meyve etsuyu corba ver geçer endişelenme zatürre olmayan çocuk yoktur zaten.

Ay valla bizde hastanede yatmaya ramak kalmıştı öksürük geçmedi uzun süre.
Sanırım ilk gittiğiniz doktoranlayamamış durumun daha ağır oldugunu yoksa bu noktaya ilerlemezdi.
Bazı doktorlar artislik yapcam diye hasta çocugda doğru düzgün ilaç vermiyorlar sonuç daha ağır vakalar oluyor.(bende ilaç yanlısı değilim elbet ama bizim burdaki doktorlar ,sırf bu doktor hemen ilaç vermiyo çocuklara,çok iyi hekim denilebilmek için gereken yerdede vermiyorlar.sırf bu yüzden kaç çocuk hastanede yatmak zorunda kaldı.
Merak etmeyin hastanede hemen toparlar.

Ay valla bizde hastanede yatmaya ramak kalmıştı öksürük geçmedi uzun süre.
Sanırım ilk gittiğiniz doktoranlayamamış durumun daha ağır oldugunu yoksa bu noktaya ilerlemezdi.
Bazı doktorlar artislik yapcam diye hasta çocugda doğru düzgün ilaç vermiyorlar sonuç daha ağır vakalar oluyor.(bende ilaç yanlısı değilim elbet ama bizim burdaki doktorlar ,sırf bu doktor hemen ilaç vermiyo çocuklara,çok iyi hekim denilebilmek için gereken yerdede vermiyorlar.sırf bu yüzden kaç çocuk hastanede yatmak zorunda kaldı.
Merak etmeyin hastanede hemen toparlar.
Evet bizde de öksürük var geçmek bilmiyor

Kızım on gündür gripdi (18 aylık daha) aile hekimine muayene ettirdim ilaç falan kulladınk ama hafif bi öksürüğü var geçmeyen.
En iyisi bi çocuk doktoruna götürmek dedim aldım gittim bugün akciğer enfeksiyonu zatürre dedi :KK43:
Pazartesi yatacağız kızlar tecrübeli anneler varmı böylesi bir durum yaşayan bana bi şeyler söyleyin hastaneden geldiğimden beri üzüntüden başım inanılmaz derecede ağrıyor
gecmis olsun hastahanedr kalmasi. suanda en iyisi tedavisi serumu saatinde verilmeli gecmis olsun eviniz rutubetli. ozur dileyerek soruyorum

İnanın o kadar dikkat ediyorum ki meyvesi şuyu buyu ne bilim
Olacağı varsa oluyor cnm üzülme böyle böyle büyüyorlar. Ortanca oğlum alerjik bronşit öyle zor büyüdü ki. Çok şükür 4 yaşında geçti gitti şimdi. Hepsi geçecek sen dirayetli ol güçlü ol. Motive et kendini.

Olacağı varsa oluyor cnm üzülme böyle böyle büyüyorlar. Ortanca oğlum alerjik bronşit öyle zor büyüdü ki. Çok şükür 4 yaşında geçti gitti şimdi. Hepsi geçecek sen dirayetli ol güçlü ol. Motive et kendini.
Teşekkür ediyorum umarım en kolay şekilde atlatırız

Zatürede canım çok ateşi olur. Sen ateş yok diyorsun, arkadaşlara katılıyorum uzman bir gögüs doktoruna götürün. Pekmeze gelince biraz birdeneyin takip edin çok geçmiş olsun.

Öncelikle üzülmeyin tedavisi olmayan bir hastalık değil. Ama bu ara genelde zatüre teşhisi yogun hastanede. Yatarak tedavi hem atlatması konusunda hızlandırılmış olur hemde tam tedavi uygulanır. Süreç biraz uzun oluyor öyle grip gibi 3 günde bitmiyor. Çook geçmiş olsun.

Öncelikle üzülmeyin tedavisi olmayan bir hastalık değil. Ama bu ara genelde zatüre teşhisi yogun hastanede. Yatarak tedavi hem atlatması konusunda hızlandırılmış olur hemde tam tedavi uygulanır. Süreç biraz uzun oluyor öyle grip gibi 3 günde bitmiyor. Çook geçmiş olsun.
Çok sağolun umarım en kısa sürede atlatırız

Ateş yok sadece öksürükle zatürre teşhisi bana da değişik geldi bence birine daha gösterin

Back
X