Kızım :(

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
iyi akşamlar herkese lütfen konum hemen taşımasın
Kızım on gündür gripdi (18 aylık daha) aile hekimine muayene ettirdim ilaç falan kulladınk ama hafif bi öksürüğü var geçmeyen.
En iyisi bi çocuk doktoruna götürmek dedim aldım gittim bugün akciğer enfeksiyonu zatürre dedi :(
Önü haftasonu diye yatırmadı antibiyotik başladık hemen
Pazartesi yatacağız kızlar tecrübeli anneler varmı böylesi bir durum yaşayan bana bi şeyler söyleyin hastaneden geldiğimden beri üzüntüden başım inanılmaz derecede ağrıyor

Hastanede serum, ilac,hava verirler daha çabuk atlatır.Çok geçmiş olsun kuzuya.

Panik yapmayın, zor bir hastalık ama tedavisi var. İlk zatürremi 3 yaşında geçirmişim hayal meyal hatırlıyorum, sonrasında 8 kez daha oldum.
Hastaneye hiç yatmadım ben.
Bir çocuk doktoru hatta mümkünse göğüs hastalıkları uzmanı daha görsün bence. Film çekiminden bahsetmemişsiniz mesela, zatürre film çekilmeden teşhis edilmez. Penisilinle tedavi edilir, alerji testi yapmaları lazımdı. Sıradan antibiyotiklerle kolay kolay iyileşmiyor malesef, çok uğraşırsınız. Sonra bendeki gibi kronikleşir en ufak üşütme zatürreye çeviriverir. Tek doktora güvenmeyin.

Panik yapmayın, zor bir hastalık ama tedavisi var. İlk zatürremi 3 yaşında geçirmişim hayal meyal hatırlıyorum, sonrasında 8 kez daha oldum.
Hastaneye hiç yatmadım ben.
Bir çocuk doktoru hatta mümkünse göğüs hastalıkları uzmanı daha görsün bence. Film çekiminden bahsetmemişsiniz mesela, zatürre film çekilmeden teşhis edilmez. Penisilinle tedavi edilir, alerji testi yapmaları lazımdı. Geniş spektrumlu da olsa sıradan antibiyotiklerle kolay kolay iyileşmiyor malesef, çok uğraşırsınız. Sonra bendeki gibi kronikleşir en ufak üşütme zatürreye çeviriverir. Tek doktora güvenmeyin.
Evet film çektik çok üzgünüm ilk zatüresi evet :(

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
evlat tabi üzülüyor insan Allah çaresiz hastalık vermesin

öksürüğü nasıl bir öksürüktü çok muydu boğulur gibi mi geceleri de var mıydı?
bu sene zatüre salgın sanki

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
evlat tabi üzülüyor insan Allah çaresiz hastalık vermesin

öksürüğü nasıl bir öksürüktü çok muydu boğulur gibi mi geceleri de var mıydı?
bu sene zatüre salgın sanki
Yooo çok yoğun değil ara sıra çok rahatsız edici değil zatürre deyince şok oldum zaten

Kızım on gündür gripdi (18 aylık daha) aile hekimine muayene ettirdim ilaç falan kulladınk ama hafif bi öksürüğü var geçmeyen.
En iyisi bi çocuk doktoruna götürmek dedim aldım gittim bugün akciğer enfeksiyonu zatürre dedi :KK43:
Pazartesi yatacağız kızlar tecrübeli anneler varmı böylesi bir durum yaşayan bana bi şeyler söyleyin hastaneden geldiğimden beri üzüntüden başım inanılmaz derecede ağrıyor
bitane ilaç var tuzlu su burundan şırıngayla sıkıyosun diğer burundan bütün sümük akıyor. hiç denediniz mi

Çok geçmiş olsun tez zamanda şifasını versin Rabbim inşallah kuzucuğun.Kızım daha geçen ay bir hafta yattı üst solunum yolu enfeksiyonu ve zatürreden sanırım salgın bu yıl, antibiyotik serum ve düzenli hava ile baya atlattı eve geçince de havaya düzenli devam ettik iyileşti paniklemeyin serum ve havYa başladığında çabuk atlatmaya başlayacaktır.

Yani ateşi falan yok sadece basit çok az öksürükten mi çıktı zatürre zatürre bildiğim kadarıyla ateş yapar derler hep inşallah hemen geçer rabbim şifa versin evladınıza

Bebekler çok çabuk iyileşiyorlar.Biz de hastanede yatmıştık,bir anne için çok zor bir durum.Geçmiş olsun.

En iyisi bi çocuk doktoruna götürmek dedim aldım gittim bugün akciğer enfeksiyonu zatürre dedi :KK43:
Çok geçmiş olsun canım benim oğlumda 3yaşında önce bronşit daha Sonra zatürre teşhisiyle 15gün yattı hastanede şuan 11yaşında senelerdir astımıdı 2yıl öncesine kadar, şuan çok daha iyi çok araştırdım neler denedim gitmedik hastane kalmadı. Enson soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi iyi geldi 2senedir sabahları aç karna veriyorum. (bazılarına alerji yapa biliyor) çok geçmiş olsun

Back
X