- 15 Nisan 2016
- 94
- 11
- 88
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
Allah yardımcınız olaun sizin de. SağolunAynı durumu yaşadım bebeğim mekonyum yutmuş 5 gün yoğun bakımda yatmıştı ama bebekler güçlüdür benim evladimda ozel gereksinimleri olan bir bebek yinede iyiki var diyorum biran önce sağlığana kavuşsun unutmayın onlar çok güçlüdür
Çok sağolun siizn bebeğiniz neden yatmıştı yoğunbakımda83 gün yoğun bakımda evladımı bekleyen bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bebeğiniz bir an önce şifa bulur. Ne yazık ki yeni doğmuş bebeklerde yoğun bakım karmaşıktır bir yeri toparlarsınız başka yerde sorun olur tam geçti dersiniz enfeksiyon görülür. Ama bebekler çok güçlü lütfen umudunuzu kaybetmeyin inşallah tez zamanda kavuşursunuz.
28 haftalık doğdu kızım. Suyum bitmişti dekolmanla acil doğuma alındım.Çok sağolun siizn bebeğiniz neden yatmıştı yoğunbakımda
Allah yardımcınız olsun. Benim kızımda 8 gün zaturreden yatmıstı yogun bakımda. O minicik yavruma mı ağlayayım evde bekleyen 4 yasındaki yavruma mı bilememistim. Gerçekten bi anne olarak cok yürek sızlatan bi durum. Rabbim tez vakitte şifa versin. Bebeklerin ciğer gelişimi 3 yasına kadar devam ediyor. Yani zaman gectikce ciğerleri gelistikce bu durumu atlatma sansı artacak. Allahın izniyle sağlıkla alın kucağınıza insallah dualarım sizinle.24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.
Allah şifa versin.Bol bol dua edin.24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.
SağolunAllah yardımcınız olsun. Benim kızımda 8 gün zaturreden yatmıstı yogun bakımda. O minicik yavruma mı ağlayayım evde bekleyen 4 yasındaki yavruma mı bilememistim. Gerçekten bi anne olarak cok yürek sızlatan bi durum. Rabbim tez vakitte şifa versin. Bebeklerin ciğer gelişimi 3 yasına kadar devam ediyor. Yani zaman gectikce ciğerleri gelistikce bu durumu atlatma sansı artacak. Allahın izniyle sağlıkla alın kucağınıza insallah dualarım sizinle.
O bebeğin size ihtiyacı var ve doğmasını ne evdeki çocuklarınzı ne de o bebek tercih etti bu sizin tercihinizdş ve allahtan gelen iyi kötü herşeye katlanmak zorundayız umuyorumki tedavisini olup biran önce iyileşir yavrucak oda direnmeye çalışıyo ve sizin savaşan bir bebekle beraber olmanız gerekiyor bu noktasda ailenin diğer fertleriininde desteği lazm ebgelli bir öocuga sahip olup ömür boyu ugraşmak zorunda olan annelerde var sizin önceliğiniz dua etmek ve o bebişin acı çekmeden iyileşmesi olmadı yoruldum lafını bir anne söylememeli bizler güçlüyüz yoruldum demek yerine dua edin
Allah ım şafi ismi ile acil şifalar versin inşallahUmduğumdan daha uzun süredir yoğun bakımda. Çok basit bir sebebten yatıyor ama o basit dediğim sebeb benim meleğime çok zarar vermiş. Minicik bedeni nasıl dayanır bilemiyorum
Niye anneler süpersonik varlıklar mı, gayetde yorulabilir.O bebeğin size ihtiyacı var ve doğmasını ne evdeki çocuklarınzı ne de o bebek tercih etti bu sizin tercihinizdş ve allahtan gelen iyi kötü herşeye katlanmak zorundayız umuyorumki tedavisini olup biran önce iyileşir yavrucak oda direnmeye çalışıyo ve sizin savaşan bir bebekle beraber olmanız gerekiyor bu noktasda ailenin diğer fertleriininde desteği lazm ebgelli bir öocuga sahip olup ömür boyu ugraşmak zorunda olan annelerde var sizin önceliğiniz dua etmek ve o bebişin acı çekmeden iyileşmesi olmadı yoruldum lafını bir anne söylememeli bizler güçlüyüz yoruldum demek yerine dua edin
Var çok şükür küçük çocuğum 1,5 yaşında. Her gün hastaneye gidiyoruz ama diğer iki çocuğumun da düzeni bozuluyor huyları bile değişti malsefAllah ım şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah
diğer çocuklarınız çok mu küçük destek çıkanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?