Kızım yoğunbakımda çok yorumdum artık?

Umutluyumhalaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
94
11
88
24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.

O bebeğin size ihtiyacı var ve doğmasını ne evdeki çocuklarınzı ne de o bebek tercih etti bu sizin tercihinizdş ve allahtan gelen iyi kötü herşeye katlanmak zorundayız umuyorumki tedavisini olup biran önce iyileşir yavrucak oda direnmeye çalışıyo ve sizin savaşan bir bebekle beraber olmanız gerekiyor bu noktasda ailenin diğer fertleriininde desteği lazm ebgelli bir öocuga sahip olup ömür boyu ugraşmak zorunda olan annelerde var sizin önceliğiniz dua etmek ve o bebişin acı çekmeden iyileşmesi olmadı yoruldum lafını bir anne söylememeli bizler güçlüyüz yoruldum demek yerine dua edin

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Allah size güç kuvvet versin. Çocuğunuza da en kısa sürede şifa versin inşallah.

Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun evet çok zor her bakımdan ama Allah'ın izniyle bir iyileşsin sonrası kolay olur, yaşadıkları ağır evet ama bebekler yetişkinlerden daha çabuk toparlıyor böyle inanın ve dua edin, yenidoğanlar gerçekten çok güçlü sizin bebeğiniz de inşallah sağlıkla çıkacak ordan

83 gün yoğun bakımda evladımı bekleyen bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bebeğiniz bir an önce şifa bulur. Ne yazık ki yeni doğmuş bebeklerde yoğun bakım karmaşıktır bir yeri toparlarsınız başka yerde sorun olur tam geçti dersiniz enfeksiyon görülür. Ama bebekler çok güçlü lütfen umudunuzu kaybetmeyin inşallah tez zamanda kavuşursunuz.

Allah şifa versin size de güç kuvvet. Bebekler güçlüdür savaşçıdırlar atlatacaktır inşaallah biraz sabır

Aynı durumu yaşadım bebeğim mekonyum yutmuş 5 gün yoğun bakımda yatmıştı ama bebekler güçlüdür benim evladimda ozel gereksinimleri olan bir bebek yinede iyiki var diyorum biran önce sağlığana kavuşsun unutmayın onlar çok güçlüdür

Allah size güç , kuvvet ve ferahlık versin. Kızınıza acil şifalar dilerim tez zamanda iyileşir birbirinize kavuşur evinize dönersiniz inşallah .

Neden yoruldum demeye hakkı yokmuş? Anneler duygusuz bir robot mu? O bebeğin doğmasını tercih etti diye karşına çıkan psikolojik olarak zorlayıcı durumlarda her zaman güçlü olacak diye bir şey yok. Bunları yazmak yerine, destekleyici güzel bir mesaj yazmak çok mu zordu?

Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
Geleceği düşünmeyin, nasıl oalcak ne yapacağız kısmı insanı daha çok yorar. Anda kalın, şu an yapabileceklerinize odaklanın .
Allah şifa versin.

Umduğumdan daha uzun süredir yoğun bakımda. Çok basit bir sebebten yatıyor ama o basit dediğim sebeb benim meleğime çok zarar vermiş. Minicik bedeni nasıl dayanır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…