- 15 Nisan 2016
- 94
- 11
- 88
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
O bebeğin size ihtiyacı var ve doğmasını ne evdeki çocuklarınzı ne de o bebek tercih etti bu sizin tercihinizdş ve allahtan gelen iyi kötü herşeye katlanmak zorundayız umuyorumki tedavisini olup biran önce iyileşir yavrucak oda direnmeye çalışıyo ve sizin savaşan bir bebekle beraber olmanız gerekiyor bu noktasda ailenin diğer fertleriininde desteği lazm ebgelli bir öocuga sahip olup ömür boyu ugraşmak zorunda olan annelerde var sizin önceliğiniz dua etmek ve o bebişin acı çekmeden iyileşmesi olmadı yoruldum lafını bir anne söylememeli bizler güçlüyüz yoruldum demek yerine dua edin24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.
Allah size güç kuvvet versin. Çocuğunuza da en kısa sürede şifa versin inşallah.24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.
Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.
Allah size güç , kuvvet ve ferahlık versin. Kızınıza acil şifalar dilerim tez zamanda iyileşir birbirinize kavuşur evinize dönersiniz inşallah .24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.
Neden yoruldum demeye hakkı yokmuş? Anneler duygusuz bir robot mu? O bebeğin doğmasını tercih etti diye karşına çıkan psikolojik olarak zorlayıcı durumlarda her zaman güçlü olacak diye bir şey yok. Bunları yazmak yerine, destekleyici güzel bir mesaj yazmak çok mu zordu?O bebeğin size ihtiyacı var ve doğmasını ne evdeki çocuklarınzı ne de o bebek tercih etti bu sizin tercihinizdş ve allahtan gelen iyi kötü herşeye katlanmak zorundayız umuyorumki tedavisini olup biran önce iyileşir yavrucak oda direnmeye çalışıyo ve sizin savaşan bir bebekle beraber olmanız gerekiyor bu noktasda ailenin diğer fertleriininde desteği lazm ebgelli bir öocuga sahip olup ömür boyu ugraşmak zorunda olan annelerde var sizin önceliğiniz dua etmek ve o bebişin acı çekmeden iyileşmesi olmadı yoruldum lafını bir anne söylememeli bizler güçlüyüz yoruldum demek yerine dua edin
Allah tez zamanda şifa versin inşallah.24 martta doğan kızım mekonyum aspirasyonu sebebiyle entübe edildi. Akciğerleri hala iyi değil. Çok yoruldum artık. Bir cihaza bağladılar onun yan etkisiyle böbreklerde sorun oluştu. İdararını yapamıyor, diyslize bağlı. Oksijen tüpüyle nefes alıyor. O gin denediler oksijen tüpünü çıkardılar sma malesef tolere edemedi. Çok yoruldum artık kızlar. 27 gündür aynı. Artık düzelsin istiyorum, sonrasında ne olucak bilmiyorum kafam çok çok dolu. Sürekli acaba nasıl diye düşinmekten yoruldum. İki evladım daha var her gün hastanye gidiyorum, diğer şki çocuğumun düzeni alt üst oldu.
Amin sağolunNe denir bilemedim.
Allah size ve ailenize güç kuvvet, miniğe acil şifalar versin.
Umduğumdan daha uzun süredir yoğun bakımda. Çok basit bir sebebten yatıyor ama o basit dediğim sebeb benim meleğime çok zarar vermiş. Minicik bedeni nasıl dayanır bilemiyorumO bebeğin size ihtiyacı var ve doğmasını ne evdeki çocuklarınzı ne de o bebek tercih etti bu sizin tercihinizdş ve allahtan gelen iyi kötü herşeye katlanmak zorundayız umuyorumki tedavisini olup biran önce iyileşir yavrucak oda direnmeye çalışıyo ve sizin savaşan bir bebekle beraber olmanız gerekiyor bu noktasda ailenin diğer fertleriininde desteği lazm ebgelli bir öocuga sahip olup ömür boyu ugraşmak zorunda olan annelerde var sizin önceliğiniz dua etmek ve o bebişin acı çekmeden iyileşmesi olmadı yoruldum lafını bir anne söylememeli bizler güçlüyüz yoruldum demek yerine dua edin
Aminnn inaşlaahhAllah size güç , kuvvet ve ferahlık versin. Kızınıza acil şifalar dilerim tez zamanda iyileşir birbirinize kavuşur evinize dönersiniz inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?