slm kızlar...
kızım o kadar yaramaz o kadar yaramazki artık buraya bile doru dürüs giremiyorum
Evi hergün süpürmeme rağmen ela yerdeki en ufak bi kıprıntıyı bile tek parmağıyla alıp ağzına götürüyor, bikaç kere kızım yapma ee - kaka diyerek engellemeye çalıştım ama gene devam ediyor nasıl vazgeçirebilirim bi fikri olan var mı?
Peşinde koşmaktan helak oldum çoğunu ağzına atmadan müdahale ediyorum ama bazende geç kalmış oluyorum yalanırken buluyorum sıpayı...
öle abuk sabuk şeyleri ağzına atmayı seviyor keşke onun yerine mamalarını iştahla yese:bbo:
kızlar acaba bişeylere acıbiber sürüp yere atsanız,
yerdeki herşeyin acı olduğunu sanarak bırakırlar mı bu huylarını?
iyi fikir gibi aslında denemekte yarar var ama ben elada yarayacanı pek sanmıyorum...
buna benzer olarak, ben buzdolabını açtığımda elada hemen önüme atlıyor kapakta ne varsa dışarı çıkarıyor bugünde sirke şişesini aldı bende tadına baksında belki bida almaz dedim 3 kere ağzına götürdü tiksindi tadından ama gnede elinden bırakmadı şişeyi sıpam
ay elalım sizi düşündümde kuzuyla ööle tepişirken çok güldüm hehe:)) benim sıpamda eğiliyo işaret parmağıyla inceliyo inceliyodokunuyo sonra eline alıp atıyo geri:)) çerle çöple işi olmaz zillimin:))ben de biyerlerde terlik filan bırakamıyorum..terliğim ew ayakkabım ortada dursn nası hızlı emekliyo almıyım diye alıp ağzına götürmeye çalışıyo..ben hızlanınca anlıyorum biyerde terlik gördüğünü de yanında başkası warsa olan oluyo:)
iyi fikir gibi aslında denemekte yarar var ama ben elada yarayacanı pek sanmıyorum...
buna benzer olarak, ben buzdolabını açtığımda elada hemen önüme atlıyor kapakta ne varsa dışarı çıkarıyor bugünde sirke şişesini aldı bende tadına baksında belki bida almaz dedim 3 kere ağzına götürdü tiksindi tadından ama gnede elinden bırakmadı şişeyi sıpam
evet aynen ben de dolabi acar acmaz yandaki kapaga saldiriyor,ben de artik en alta agir seyler koyuyorum kaldiramiyor :))
dun aksam odasinda oynarken elinde siyah bisey gorduk ,hemen mudahale ettik yemesin diye ,haliya dustu geri,baktim bocek yakalamis, neyseki gordum,kuyrugu kiskacli olan kucuk boceklerden, valla kizimin dilini isirirdi yeseydi. delikafadulden, o zaman belki akli basina gelirdi,yerden birsey yenmeyecegini anlardi.
ya ben yerdeki seyleri agzina atmasindan gectim,bizim burasi zaten orman ,evin icine cok kolay giriyor bocekler,onlari yemesinden korkuyorum :sinifsinif: