kızım yerdeki herşeyi ağzına atıyor :((

bizimkinde yeme fobisi var sanirim. eline yenecek seyi versem bile (biskuvi, salatalik...) asla agzina goturmez. yere vurur, eliyle minciklar oynar atar sonra.

bu veletler bi alem walla seninki hiçbişey yemiyosa anlarımda bizimki yenecekleri yemiyor, yenmiyecek herşeyi yemeye çalışıyor zillim:emir_bebek:

bircok anne bu cagdaki bebeklerinden bu konuda sikayetci sanirim...bir sure bu boyle devam eder bize dusen dikkatlice pesinde dolanmak etrafta fazla bakteri barindiran (terlik ,corap ,ayakkabi v.s) veya tehlike arzedecek seyleri birakmamak...
benim oglumda ne bulursa agzina goturuyor...
bir kere peceteyi yirtip agzina sokmus yutmaya calismis yutamamis bir geldim ögürüyor midesi bulanir gibi garip hareketler yapiyor..bide baktimki agzinda pecete var parmagimi sokup cikardim hemen.

bizimkinde yeme fobisi var sanirim. eline yenecek seyi versem bile (biskuvi, salatalik...) asla agzina goturmez. yere vurur, eliyle minciklar oynar atar sonra.

hah hah haaaa bizde de aynısı şükür emrem bu dnyada tek değilmişşş. bide muhaahaaaa diye sesler çıkartıyor elinde mamalakarı sıkıp sıkıp atıyorrr

oldukca normal canım bu ağza almaar ağzıyla keşfediyorlar herşeyi bu dönemde
ben yeni evime taşınırken kızım sizinki kadardı ev yeni boyanmıştı ağzından kurumuş boya parçaları çıkardığımı hatırladım bi an:KK43:( geçici bi dönem sonra sonra azalıyor çok da titizlenmeye gerek yok avi silerken deterjan kullanmayın
geçen hafta köye götürdüm kızımı keçiler vardı 1 dk.lık dalgınlığma gelmiş baktım elinde keçi pisliği ikiye ayırmış ağzında da bi paça yalanıyor bi çığlık atmışım iğrenç diye nasıl ağladı kakamııı diye zor susuturdum sonrada tadı güzelmiydi kızım dedim güzelmiş:))

okurken sizleri şanslı gördüm doğrusu. en azından sizinkiler sadece geinirken bulduğunu ağzına götürme çabasında benim oyulmamış kabağa girip buluyo. nerde halı altı nerde kanepe arkası hep onların peşinde üstleriyle işi yok anlıycanız ama tam bir temizlik hastası oldu çocuk benimle ben siliyorum oda eline ne geçirirse onunla siliyo bide üstüne kaldırıp gösteriyo hadi evde alıştıkta dışardada apıyo millete sen burayı temizledinmi der gibi :KK43:((

elalı canım benım kızımda aynı..halıdakı tuylerı koparıyor yaa :KK43: dıslerıde cıkmadı daha onlarda baskı yapıyor bunaltıyor galıba..aynen dedıgın gıbı helak oluyorum evın ıcınde dort donuyorum aksama kadar heryerım agrıyor:KK43: havalarda sıcak ıyıce bunalıyor o bunaldıkca ben bunalıyorum ne olacak bu halımız bılmıyorum..

X