Çocuk Hastalıkları kızım yataktan düştü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
elifçim çok geçmiş olsun cnm ayy kıyamam şifa ya,piroşta çokkk hareketli bi koyduğum yerde bulamıyorum benimkide düştü bizim karyoladan ilk oldu inş.son olur düşmesin bebişler allah korusun

pirayecim çok saol
kurtlu bunnar heralde durmuyolar bi türlü:)))

Canım haklısın valla, kurtlu ki ne kurtlular.
Ben beşiğinde yatırdığımdan, döndüğünü falan görüyordum ama ne kadar hareketli uyuduğunu anlamamışım.
Geçen hafta görümcemde kaldık birkaç gün, yanımda yatırdım, Allahım nasıl biliyormusun, bir o tarafa atıyor kendini, bir bu tarafa, 10 dk. sonra bakıyorum yanağımda ayakları.
Eşimde kızımda aynı, onlarda action lu uyurlar, oğlanda aynı onlar gibi, uyurken bile 1 dk. doğru yatmıyor, benim gibi olsaydı bari oğlum, senağlamayattığım yerden kalkarım hep, ben aynı, yorgan aynı şekilde.
İlk doğduğunda iki eliyle yorganı tutar, öyle uyurdu, büyüdükçe çıldırdıkaydirigubbakcemile3

valla seraycım haklısın
yorgan falan hak getire artık
uykuya dalmadan hayatta yorganı üstüne örttürmüyor benimki tekmeler ki ne tekmeler
uyuyunca ben örtüyorum ama max 5 dk sonra geri açıyorbizim de babamız deli gibi yatar kızım da ona benzedi
hadi şimdi yaz da kışın naapıcaz bu yorgan işini bilemiyorum
uyku tulumunda yatırırız heralde

bızım aılemızde delı yatan benımdır ve oglumda bana cekmıs
ne uzerınde bır sey tutuyor ne de yattıgı yerden kalkabılıyor

canım çok geçmiş olsun benim kızda acayip hareketli kendi yatagında bile çılgın gibi yatıyor.yatagının parmaklıklarını bile tekmeyle indiriyor aşagıya.bende nasıl zaptedecegimi şaşırıyorum.bundan sonra en tehlikeli zamanları gözümüzü dört açmalıyız.Allah beterinden korusun tatlım.

Merhaba, elifdem ....eski forumları okurken sanırım 2009 da bebeğinizi düşurdüğünüzü okudum. Bende 10 aylık kızımı bebek arabasından yüz üstü asfalta düşürdüm . Çok az burnu kanadı ancak baya darbe aldı burnundan şuan iyi. Konuyla ilgili çok yazı okudum. İlerde burnunda şekil bozukluğu olur mu diye. Bebeklik çağında alınan darbeler o an belirti vermese de büyüme aşamasında yamukluklar ve ilerde burun tıkanıklığı yapabilir diye biliyorum. Bir cok kbb uzmani ile de görüştüm ancak tatmin eden bir açıklama ve makale bulamadım. Aklıma siz geldiniz sanırım sizin bebeginizde yüz üstü düştü. Şuan bir sıkıntınız var mı? Bu arada yeni bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Çok zor büyütmek bu canavarları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…