Çocuk Hastalıkları kızım yataktan düştü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
cnm benim çok geçmiş olsun ayyy çok dikkatli olmak lazım bu dönemlerde en hareketli olmaya başladığı dönemler allahtan biey çıkmamış allah bütün bebekleri görünmez kazalardan korusun

elifcim çok geçmiş olsun canım ya..
korkunu anlayabiliyorum.. çok şükür hiç bişy çıkmamış..
bende çok dikkat ediyorum ama bazen bizim elimizde olmadan oluyor bişeyler benim kerem oğlanda 2 kere koltuktan düştü ilkini acemiliğimiz dönmesini tahmin edemememizden kaynaklı sayarsak ikincide dışarı çıkmak için üzerini giydirdim hıkasını almaya eğildim anında yuvarlandı gözümün önünde kafası üzerine düştü neyseki halıya düştü.. artık ne anakucağında nede koltukta yalnız bırakmıyorum..
zaten artık ikişside anakucağına sığmaz oldular bir aya kadar daha oturma amaçlı kullanırım sonra kalkar gibi geliyor...

azocum hoşgeldin öncelikle
gelmiyosun artık pek.
gelmişken başlığımıza yazmış olman bi şeref yani bizim içinalkisalkisalkis
şaka bi yana saolasın
dediğin gibi çok dikkat etmek lazım
Allah size göstermes,n

elifcim çok geçmiş olsun canım ya..
korkunu anlayabiliyorum.. çok şükür hiç bişy çıkmamış..
bende çok dikkat ediyorum ama bazen bizim elimizde olmadan oluyor bişeyler benim kerem oğlanda 2 kere koltuktan düştü ilkini acemiliğimiz dönmesini tahmin edemememizden kaynaklı sayarsak ikincide dışarı çıkmak için üzerini giydirdim hıkasını almaya eğildim anında yuvarlandı gözümün önünde kafası üzerine düştü neyseki halıya düştü.. artık ne anakucağında nede koltukta yalnız bırakmıyorum..
zaten artık ikişside anakucağına sığmaz oldular bir aya kadar daha oturma amaçlı kullanırım sonra kalkar gibi geliyor...

canım seninki daha zor ikisi birden hangi birini tutacan
dediğin gibi en güzeli yere bırakmak artık
havalarda ısındı zaten baya

ahh kuşuumm çok geçmiş olsun okurken içim titredi,Allahım bidaha böyle bişey yaşatmasın

çok geçmiş olsun canım allah hiçbirimize yaşatmasın bir daha böylr bir şeyi

Çok geçmiş olsun canım, bütün bebeklerin böyle bir macerası olur ama burnu kanaması falan eminim çok daha korkunç olmuştur.
Benim bebeğimde düştü 3 hafta önce.
Gece uyandı, eşim yoktu evde, yatağa aldım.
Beşiğin olduğu yere yastıklar dizdim ve o kenara yatırdım,
diğer tarafındada yorgan ve çok fazla mesafe vardı.
Benimde uykum kaçtı, saat 3 de kalktım, tv falan açtım.
Uyumuşum sonra koltukta. saat 4 :30 da mırıl mırıl ses geldi.
Hemen fırladım koltuktan, yatak o dasına koştum, yatağın üstüne bakıyorum, bebek yok.:1shok: ışığıda açmamıştım, salondan gelen ışıkla görünüyor odanın içi.
Bir baktım ayaklarımın dibinde, emekler pozisyonda, yerde mırıl mırıl sızlanıyor.
Ağlamıyorda.
İşin kötüsü, gece yatarken belini sıkmasın diye büyük gelen bir eşofman giydirmiştim.
O çıkmış, bebek yerde, ne zaman düştü, neden sesi çıkmıyor?
Allahım çıldırdım.
Düşmesine korkmadım o kadar, bacakları buz gibiydi.
Ne kadar kaldı yerde, çıldırcam, üstüne basmamış olmak büyük şanstı zaten, çünkü ışığı açmadım ve direkt yatağa koştum.
Allahım kimseye yaşatmasın bunları.
O geceden sonra park yatağını en alta indirdim ve ne olursa olsun orada yatırıyorum...
hepimize geçmiş olsun...

seraycım. insan ne yapacağını bilemiyor değil mi?
gerçekkten kötü çok kötü bir korku. yaşamayız inşallah bi daha
size de geçmiş olsun ...

Son düzenleme:
hatırlatma için teşekkürler canım.çok geçmiş olsun.melekleri korumuş zehra yı.rabbim bidaha korkutmsasın sizi.tabi hçbirimizi.amiin...

elifdem ve seray....
ikinizede geçmiş olsun..Allahım böyle durumlardan bütün bebekleri korusun....

seraycım. insan ne yapacağını bilemiyor değil mi?
gerçekkten kötü çok kötü bir korku. yaşamayız inşallah bi daha
size de geçmiş olsun ...

elifdem ve seray....
ikinizede geçmiş olsun..Allahım böyle durumlardan bütün bebekleri korusun....

Çok sağolun kızlar, bazen aklımızın alamayacağı şekilde oluyor olaylar, ben önlemimi almıştım kendime göre ama demekki çok da alamamışım.
Bir daha yaşamamak dileğiyle...

ayy canım benim daha yeni okudum çok çok geçmiş olsun yaa rabbim koruyor onları ya allaha emanet hepsi

Back