Çocuk Hastalıkları kızım yataktan düştü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elifdem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
1.628
8
358
Ankara
paylaşmadan edemicem çünkü hafta sonu çok büüyk bir korku yaşadık

pazar günü eşimle kızı uyuttuk bizim yatağın üzerinde
sonra mutfakta işler vardı onları yapmaya gittik eşimde gazate okuyor
zehra 1 saat falan uyudu
sonra bi ağlama sesi sonra bi sesizlik ve sonra bi çığlık
koşarak yatak odasına gittim ki
kzım bizim yatağın üzerinden(yarım metreden fazla) direk kafa üstü parke zemine düşmüş
elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı şaşırdım
hemen kucağıma aldım sakinleştirmeye çaılştım bir kaç yudum su içirdim balkona çıkardım ama nafile ,zehra deli gibi ağlamaya devam etti. çığlık kıyamet.
daha sonra şok oldum
kızımın burnundan kan gelmeye başladı ikisinden birden.
çok korktum sakin oolmaya çalıştım ama elimde değil ben de onla beraber ağlamaya başladım.
hemen hazırlandık apar topar acile gittik
röntgen emar falan çektiler ama bişey çıkmadı çok şükür
doktorumuz burnun üstüne düşmüş ondan kanamış dedi
6 saat uyutmayın dedi
ve gece de sürekl, kontrol et uykusunda dedi.
o gece uyumadım hiç
kendimizi suçladık jhep
Allahım böyle bir korkuyu yaşatmasın hiç birinize

benim kızım gördüğüm en hareketli bebek
tam emekleme sayılmaz ama sürünerek evin içinde dolaşıyor böyle bir bebeği nasıl olduda kendi yatağımızda yalnız bıraktık
o gün de yataktan perdelere uzanmak istemiş sanırım

neyse böyle işte kızlar
aman diyeyim çok dikkatli olun benim yaptığımı siz yapmayın
sonradan ağlamak sızlamak hiç bi işe yaramıyo çünkü
Allahım bütün bebeişleri korusun
zehra şifayı da tabiii

Son düzenleme:
geçmiş olsn elifcim
çok dikkat etmemiz gerekiyor artık
büyüdükçe daha çok hareket edip meraklı oluyorlar ve başlarına ne gelecek bilmiyorlar
Allah daha büyük şeylerden bütün yavrularımızı korusun

saol bacım
düşün yani sütyenin üstüne hırka giyip öyle gitmişim hastaneye
Allahım ne korkuydu yarabbim

geçmiş olsun canım çok dikkatli olmak lazım sen yine tenkinli davranmışsın ben görsem kafayı sıyırırdım kesin geçmiş olsun şifa bebeğe aman dikkat edelim bi anlık dalgınlık neler doğuruyor rabbim hepimizin bebişlerini korusun

geçmiş olsun canım
benim kızımda daha 4aylık iken düşmüştü bizim yataktan
belini kaldıra kaldıra geri geri gidiyordu
ben bulduğumda emekliyo vaziyetindeydi
film falan çekilmişti bizimde bişi çıkmadı
yüksek yerlerde bırakma canım

çok çok geçmiş olsun elifcim
artık bebeklerimiz çok daha hareketlenmeye tırmanmalara falan da başladı daha temkinli olmamız lazım
ben artık kendi yatağında bile korkulu kaldırmadan yatağında bırakamıyorum çünkü oralara bile tırmanır oldu .

geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasın
artık cok hareketlıler bır dakıka bıle ayırmamak lazım ama bır anlık bır boslukta oluyor zaten hersey

Elif Allah korumuş canım çok geçmiş olsun. Ya benim kızım çok hareketli değil öyle ama ben bile bırakamıyorum yatağın üstünde çok korkuyorum. Odaya bir yer yatağı yaptım sünger bazen yatağı dışında orada yatıyor.

Bu arada gülmekten de alamadım kendimi sütyenle mi mutfakta iş yapıyordun Allah iyiliğini versin :))

canım çok geçmiş olsun ,allah korumuş ,daha dikkatli olmak lazım..allah yaşatmasın bir daha ..

saolun kıslar
julcim
bak şimdi beni de güldürdün. bazen duştan falan çıkınca iki dakka bornozla kıza mama hazırladığım oluyo ama sütyenle hiç yapmadım
üstümü değiştiricem diye o telaşla sütyenin üstüne sadece hırka giymişim.:))

Allah korumuş şifa sultanı Rabbim kaza bela vermesin kimsenin yavrusuna kızlar aman ha çok ama çok dikkatli olun altını bile halının üzerinde değiştiriyim diyorum benimkinin bezini çöpe atıp gelinceye kadar halının ortasına kadar yuvarlana yuvarlana geliyo ödüm kopuyo yarın emekleyince yürüyünce ne olacak bilmemkafamçokkarıştı

Evet ben de kızımla beraber yıkanmaya başladığımızdan beri bazen banyodan çıktıktan 1 saat sonra giyinebiliyorum. Yani bişey olsa demek o zaman ben bornozla çıkıcam. Anlıyorum yani seni :))

çok geçmiş olsun.en korktuğum şey bu işte.Allahım hiçbirimize yaşatmasın.Sakınan göze çöp batar misali valla.Allahım korusunn bize bağışlasın onları.

kızınla nasıl yıkanıyosun julii.küveti mi dolduruyosunuzz .ben korkuyorum hala üşütür diye ama zaten bizde küvet yok şimdiki evlere duşu koyuveriyorlar .

Canım şimdi şöyle yapıyorsun sen banyoya giriyorsun duşunu alıyorsun o sırada zaten buharla falan banyo ısınıyor. Sonra eşin kızı soyup getirip sana veriyor. Ben oturuyorum kızım da kucağıma. Duşun suyu ısınıp soğuyabileceği için onu direk tutmuyorum kovaya dolduruyorum. Onun için kullandığım kovaya yani. Sonra yıkayınca tekrar eşim havluyla gelip onu alıyor. Sonra da ben çıkıyorum. Emzirmekten sonra dünyanın en güzel ikinci olayıdır bu ben kesinlikle tavsiye ederim. Onun da çok hoşuna gidiyor sarılıyor bana. Eğer küvet yoksa duş teknesi varsı onun için de dalgıç malzemesinden yapılan banyo kanguruları varmış. Ama ne derece kullanışlı olur onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…