Çocuk Hastalıkları Kızım yatağında yatmıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bethany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
58
0
86
İstanbul
15 aylık bir kızım var.Yatağında yatmıyor,yanımızda uyumak istiyor.Akşam uyutup yatağına yatırıyorum ,bikaç saat uyuyor,uyanınca yanında kimse yoksa kıyamet kopuyor...Yanına bebek,oyuncak ayı... herşeyi koydum olmuyor.Ne yapmalıyım, nasıl alıştırabilirim.?Bi fikri olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun...

slm, benim kızımda aynıydı, ya korkuyodu yada güven arıyodu.en ufak ses çıkardığında hemen yatağının başında olup bak burdayım diyordum öyle öyle alıştı(gibi), tabii öyle olunca haliyle günü zombi olarak geçiriyosun.

canım benim bebeğim yok ama bebek bakıyorum buyüzden bendebusorunu biliyorum ben uyutup biraz yanında kalıyorum ve arada yanına gidip saçını okşayıp sırtını sıvazlıyorum yanionu bırakmadığımı bilsin diye ama asla yanına alma derim ben yerinde uyuması gerektiğini bilsin zamanla alışacaktır inşallah kapıyı ve gece lambasını açık bırak bebişinle sevgiyle kel

bır kac gun sesını dınle uyanır gıbı olunca yanına gıt hemen emınım zor olur ama
en azından senı hep yanında sanabılır

Slm arkadaşlar ,bende her agladığında yanına gidiyorum ama sürekli yatıp kalkamaktan uyuyamıyorum,sonunda çareyi yine yanıma almakta buluyorum :( sanırım uykusuzluğa katlanmak zorundayım yoksa hiç alışacak gibi durmuyor

Oncelikle sana yol gosterirken kendimden ornek vericem.
Ilginc olucak bayaa ama ben de annemle ve babamla yatmisim hem de 10 yasima kadar..
Onceleri dayanamayip aglamama yanina almislar..
Bir de babam tabi kiyamiyomus bana hic..
Sonra dusun bak 10 yas korkunc buyuk bir yas..Koca kiz olana kadar yattim..
Cok net hatirliyorum..Goturmedikleri pedagog kalmamisti..
Sakin gec kalma diyorum..Bence hemen bir pedagogdan yardim al..En dogru yontemi onlar bebegine gore karar verirler..
Beni goturmekte gec kaldiklari icin cok ugrasmislar..
Simdi cok korkuyorum oglumda ilerde ya benim gibi olursa diye..
Bastan tedbir alman en iyisi olucaktir..

slm. benim oğlum 6 yaşında ama hala yatağında uyumak istemiyor. geçen yıla kadar yanımızda yatıyordu. bu yıl ayrıldı. akşam yatağında uyuyor ama gece uyanıp yanımıza geliyor. Bir gece yatağında uyumasını sağlayamadık malesef. bizde çalışan insanlar olduğumuz için uykusuz kalıp uğraşmak zor geliyor açıkcası. Böyle gidecek galiba alışıncaya kadar.

birtek ben derliyim diyordum bu konuda benim kizim dogdugu günden itibaren benim özene bezene süsledigim odada bir gün yatmis kul deyil 2gündür kendi yataginda yatiyor
ben yatagina koymamla gece gelmesi bir olurdu
aksam sordum seyda hanim hayirdir gece gelmedin babamla sen beni yakiyorsunuz artik
esimle birbirimize baktik güldükk bunca yil biz bosuna cabalamisik yatana gittiye kizi simkisi sarsaydik demek yillar önce yatana gidecekti biz aman cocuk rahat olsun diye yatagin bir kösesinde ben bir kösesinde esim yatardi hahhay

ay kizlar ayni dert nemdede var
kizim 11 bucuk aylik dogdugu günden beri bizimle yatiyor ilk zamanlar yataginda yatiyordu geceleri aglayinca yanima aliyordum derken derken hic yatmamaya basladi hanim efendi bebekler anne kokusnda uyumayi severlermis
bide arkadaslar gecenlerde duymustum bebegi kendi yatagina yatirinca yanina sizin giydiginiz buluzu veye t-shirt u yanina koyaran bebek annem yanimda sanarmi denemedim daha ama aklimda deneyecegim

benim bebeğimde 23 aylı yaklaşık 13 aylıktan beri yanımda yatıyor daha önceden yatağında yatardı uyandığında alır emzirir bırakırdım ama geçtiğimiz kış çok ağır bir hastalık geçirdi ve ben gece ısı değişikliği yaşamasın diye yanıma aldım ve sürekli emmek istiyordu o dönem ve böylelikle ogün bugün bizimle bizde çalışan insanlar olduğumuz için sanırım hem özlediğimizden hemde emdiği için kalkıp yatmak zor olduğundan rahatımıza geliyor sanırım bu durum bende bir iki denemede bulundum fakat hayır ben burda yatacağım diyor itiraf etmek gerekirse de sanırım bende ondan ayrılmak istemiyorum ben biraz da bu konuda çok fazla katı düşünmüyorum zaten uzmanlarda ikiye yarılmış durumda çocuğun kişisel gelişimi açısında etkileri ile ilgili olarak bence sevgi ile çeşitli sorumluluklar vererek en önemlisi güven duygusunu aşılayarak sağlıklı bireyler yetişebilir yani bebeğim bizimle yatıyor eyvah çok kötü diye düşünmüyorum ben bana daha doğrusu eşim ve bana en büyük sıkıntısı o rahat yatsın diye en uçlara çekilmiş iki yetişkin ortada sere serpe yatan bir küçük yumurcak ama yukarıda bir arkadaş bahsetmiş ayırmak istediğinde sarma sarmalama ısıtma yöntemini deneyeceğim kaydirigubbakcemile5

ben 2 aylık olduğu gün odasında yatağında yatırmaya başladım
şuan 18,5 aylık 1 hafta tatilde otel odasında bebek yatağı yokluğundan benimle yattı o kadar. dönünce de normale döndü zaten

bazen hasta oluyor yanıma alayım diyorum uyuyamıyor illaki yatağında uyumak istiyor

ne kadar erken o kadar iyi
hiç korkmayın birşey olmaz

Back
X