kizim ve esim = cok bunaldim

Aillem aslinda babam sahip cikar onlarin burnundan getirirde biraz asabi o yuzden annem deme dio esim bni aldattiginda bile aglayarak gittim yeter artik yapamiom bn desim bisi olmaz die bni geri yolladi esindir unutursun :KK43:

Fiziksel siddet yok bosanmak istiyorum ama elimde bisi yok ne sewmesi sewgimi kaldi artik bnde bikmisim ondanda

hah
şimdi bak diyorsun ki aileme karşı çıkıp evlendim, rezillik olur diyorlar vs
bunları unut
aile, ailedir
biraz ciddi oynaman gerekiyor, rest çekmen gerekiyor
annene, hatta (varsa) babana diyeceksin ki
durum böyle böyle, siz ne derseniz deyin ben bunlara daha fazla katlanamayacağım
ya bana destek olur, yanınıza alırsınız, ya da kimseye birşey söylemeden çeker giderim, bir daha da ne beni ne torununuzu göremezsiniz, eğer birşey olur da gidemezsem, ölümü düşünürüm o zaman
karar sizin

sana kızarlar, söverler belki ama büyük büyük ihtimalle seni tamamen kaybetme riskini göze alamazlar
bence ailen (kendi ailen) böyle bir resti hakediyor

ailenin evine dönersen de, bir süre annen çocuğuna bakabilir ve sen de çalışabilirsin
bir mesleğin olması gerekmiyor
tezgahtarlık yaparsın, pazarlama yaparsın vb. gece gündüz çalışırsın
bir süre sonra durumu da düzeltirsin çünkü daha 20 yaşındasın!
inan bana, gece gündüz çalışmak böyle bir aile ve eşle hapis hayatı yaşamaktan, bunca mutsuzluktan, ölmek istemekten iyidir

anneni dinleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istediği kadar asabi olsun!!!!!! babanı haberdar et!!!!!!

Boyum 180 kilom 55 yok zayifsin yok odun gibi fizigin var ciliz duruon esmer tenlisin oran bole suran sole dio kv esim de sadece guluo kv buarda 120 kg

Bu hafta sonu bi gecsin kizim iyulessin oyle ypcm ytr artik ya
ruhlar alemi, şu yazdığım mesaja cevap yazmanı özellikle rica ediyorum çünkü bazen biz yazıyoruz yazıyoruz sonra konu sahipleri öyle cevaplar veriyor ki dumur olup, yazdığımız onca şeye acıyoruz. Lütfen şu 3 soruma dürüst cevap yaz, ona göre yorum yapalım veya yapmayalım:

1) manevi şiddet var, açıkça belli ama fiziksel şiddet var mı?
2) "elimde olsa, hemen boşanırım" mı diyorsun
3) yoksa bana böyle davransa da, "eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum" mu diyorsun?

lütfen yaz...

rezillik cikar ne demek ya? ne olur da rezillik çıkar? korktugunuz, sakladiginiz bir sry mi var da esiniz böyle konusabiliyor?
kusura bakmayin da cahilliginizden ben bunaldim burda. hicbir cabaniz yok. yas 20, hayattan hic beklenti yok. yok kendimi ezdirdim , yok disari cikamam, yok aileme gidemem..aileniz istememis kendiniz zorla evlenmek istemissiniz? neyini istediniz bu hayatin?

Al işte, hep ailenin cahilliği zaten en büyük suç!!

Elalemin ne düşeneceği senin ruh sağlığından, mutluluğundan önemli mi? Lütfen bu kadar pasif kalma. Kendini ezdirme. Her şeye evet deme; tabii ki senin de eşinle çatışan isteklerin olacak. Aileni görmek istemen mesela çok normal.
Bu arada açıktan da olsa eğitimini tamamla. Çocuğun 3-4 olunca kreşe de gizer, sen kendini yetiştir, o zaman kendine bir iş bakarsın.

ciddi olarak boşanıyorum desen ailen ne tepki verir? sahip çıkıp gel kızım otur bizle yada sana ev açalım vs der mi?

hah
şimdi bak diyorsun ki aileme karşı çıkıp evlendim, rezillik olur diyorlar vs
bunları unut
aile, ailedir
biraz ciddi oynaman gerekiyor, rest çekmen gerekiyor
annene, hatta (varsa) babana diyeceksin ki
durum böyle böyle, siz ne derseniz deyin ben bunlara daha fazla katlanamayacağım
ya bana destek olur, yanınıza alırsınız, ya da kimseye birşey söylemeden çeker giderim, bir daha da ne beni ne torununuzu göremezsiniz, eğer birşey olur da gidemezsem, ölümü düşünürüm o zaman
karar sizin

sana kızarlar, söverler belki ama büyük büyük ihtimalle seni tamamen kaybetme riskini göze alamazlar
bence ailen (kendi ailen) böyle bir resti hakediyor

ailenin evine dönersen de, bir süre annen çocuğuna bakabilir ve sen de çalışabilirsin
bir mesleğin olması gerekmiyor
tezgahtarlık yaparsın, pazarlama yaparsın vb. gece gündüz çalışırsın
bir süre sonra durumu da düzeltirsin çünkü daha 20 yaşındasın!
inan bana, gece gündüz çalışmak böyle bir aile ve eşle hapis hayatı yaşamaktan, bunca mutsuzluktan, ölmek istemekten iyidir

anneni dinleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istediği kadar asabi olsun!!!!!! babanı haberdar et!!!!!!

bak arkadaşım burası herkesin girip bilgileneceği en azından herkesin okuyabileceği bir platform.
ve böyle bir yerde sanki 15 yaşındaki arkadaşınla telefonda mesajlaşıyor gibi yazmışsın. nasıl eğreti duruyor yazdıkların bir bilsen. seni sırf bu yazım türünden dolayı ciddiye alıp, sorununa çözüm düşünesim bile gelmiyor. yani yazında imla hatası olsa, ki olabilir bu kadar dert etmeyeceğim ama üstüne basa basa kelimeleri yozlaştırman beni rahatsız etti.
burada birbirimizi göremediğimize göre sadece yazıdan seviye anlayabiliriz. e sen herkese açık bir yerde böyle laubali yazarsan evde de yerini az çok tahmin edebiliyorum. bu çocuksu tavrını bırakıp bir kadın bir anne gibi davranmalısın eşine de kayınvalidene de. herkes yerini bilecek.

Grmce kizi ailesi kalabalik die kv bize getirdi bn 3 senelik ewliyim kv bnde ayrilma sansimiz yok esim ana kuzusu
Ah be güzelim beni kırmadan yorum yapın demişsinn ,,neden be kuzum neden kayınvalideli yerlere gidersiniz.. neden evlenmek için can atarsınız niye 18 lerde başlarsınız erkek ve koca aramaya.. hangi hayatı toz pembe görüyorsunuz bilmemki..

Mrb ablalarim cok bunaldim artik annelik cok guzel ve bi o kadarda zormus kizim 8 aylik 3 ayliktan beri surekli hasta 1 hafta iyise diger hafta muhakkak hasta zaturede olmustu zaten simdide hasta kucagimda yatio 6.ci disimiz bizi biraz zorladi sanirim cunku dis eti mosmor olmus ve atesi 2 gundur 38 lerde en az dr bogaz enfeksiyonu kulak iltihabi var dedi ilac antibiyotik kullaniyoz iste hala kotu neyse gelelim esime esim cok vurdum duymaz elinde tel surekli oyun oynar bi kelime etmio cocuga bakmio ve bna surekli ne ise yarion bi cocuga bkamion diyip duruo kv ayri oda ayni sekilde saydirio ev temizlik yemek bn yapiom ewimde kalan gorumcemin kizi war oda ayri cok bunqldim surekli agliom ne yapcagimi sasirdim esim ve ailesi hep okumus meslek sahibi bn okumadigim icin bisi yapmak istesem neyin var diolar kndime senede bi bisi alirim oda laf olur of of sizden yorum bekliom..
Not:ailenle konusun diceksiniz diorum ama annem bisi olmaz sus diyip bni geri yolluo lutfen bni kirmadan yorum yapin
çok çaresiz kalmışsın özellikle annenin bişey olmaz demesi... birinin arkanda durması gerek yoksa ezerler seni canım:cry: allah yardımcın olsun

Aillem aslinda babam sahip cikar onlarin burnundan getirirde biraz asabi o yuzden annem deme dio esim bni aldattiginda bile aglayarak gittim yeter artik yapamiom bn desim bisi olmaz die bni geri yolladi esindir unutursun :KK43:
Şiddet yok ama aldatma var, sizin evliliğiniz zaten sallantıda... Madem babam sahip çıkar diyorsunuz direkt babanıza anlatın, bebeğinize de yazık... Sizin bunalımlarınız, mutsuzluğunuz o bebeğe de aksedecek ve sağlıklı büyümesine engel olacak. Mutsuz bir evliliği sürdürmenin anlamı yok...
Allah yardımcınız olsun.

Eşin seni aldattı mı? Nasıl? :KK57:

Kayınvalide ve görümcenin kızı siz de mi kalıyor sürekli?

Para kazanmakla çalışmakla alakası ne karşın daki insan olmadık tan sonra
Ne çalışanlar var kocası alıyor parasını para yüzü gormuyo esin ve ailesi okumuşlar belki ama insan olamamislar

elinden hiç mi bir şey gelmiyor, iş bul kendine kaynanan çocuğa baksın madem evde sende çalış, bunca kadın hem çalışıp hem nasıl çocuk büyütüyorsa öyle yap

Mrb ablalarim cok bunaldim artik annelik cok guzel ve bi o kadarda zormus kizim 8 aylik 3 ayliktan beri surekli hasta 1 hafta iyise diger hafta muhakkak hasta zaturede olmustu zaten simdide hasta kucagimda yatio 6.ci disimiz bizi biraz zorladi sanirim cunku dis eti mosmor olmus ve atesi 2 gundur 38 lerde en az dr bogaz enfeksiyonu kulak iltihabi var dedi ilac antibiyotik kullaniyoz iste hala kotu neyse gelelim esime esim cok vurdum duymaz elinde tel surekli oyun oynar bi kelime etmio cocuga bakmio ve bna surekli ne ise yarion bi cocuga bkamion diyip duruo kv ayri oda ayni sekilde saydirio ev temizlik yemek bn yapiom ewimde kalan gorumcemin kizi war oda ayri cok bunqldim surekli agliom ne yapcagimi sasirdim esim ve ailesi hep okumus meslek sahibi bn okumadigim icin bisi yapmak istesem neyin var diolar kndime senede bi bisi alirim oda laf olur of of sizden yorum bekliom..
Not:ailenle konusun diceksiniz diorum ama annem bisi olmaz sus diyip bni geri yolluo lutfen bni kirmadan yorum yapin
Beraber mi oturuyorsunuz

aynen senin durumundaydim taaaaki kafam tak edip evden cikip gidene kadar, yolda trene giderken hungur hungur agladigimi bu evlilik ugruna yapmadigim kalmadigini cok caba sarfettim ama artik dayanamicak hale geldigimi tukendigimi anlayanada kadar.. ve bidahada eve donmemekle bu hikayeyi burada sonlandirdim

Eşin seni aldattı, sürekli psikolojik şiddet uyguluyor. Annene gitmen yasak, sokağa çıkman yasak, kayınvalide ve görümce sizde bu ne bir çeşit işkence şekli mi?

Demekki kaldı bu devirde böyle insanlar :KK43:Canım yaşın çok küçük ben senin yaşındayken aklım bi karış havadaydı nişanlıydım ama ne bilim çok zor bi arada olmak zor boşanmak zor zaten en son çare olmalı ama belki evden uzaklaşsan ailenede tepkini koyup evet ben istedim evlenmeyi ama kötü olsun diyemi eziyet çekmek içinmi evlendim diyebil bana sahip çıkın belki bi ders olur eşime diyebilmelisin senin kendi ailen onlar hiçmi atar yapmadın evlenene kadar annen gibi anne olmaz kızımın yuvasını düşünüyorum yanlış bu kendilerini düşünüyorlar babanla konuş ya bu dediklerimizi yap yada hayatına devam et sessiz kalarak ayyyy bu kız çok sessiz deyipde başınımı okşadılar:KK43:Kolay gelsin canım bu yorumu sana yazarken hep kendi kızımı düşündüm ve annemi düşündüm evlendiğim gün annem bana kızım kocan seni döverse döverse bakmazsa aç bırakırsa ailesine ezdirirse 10 çocuğunda olsa onunuda al gel dedi kapım herzaman açık dedi canım annem :KK61:Bukadar zor olmamalı :stop:

cok meslek sahibiler masallah.

Okumus ama bos.
böyle kendini insan sanan adam cok.
üzüldüm sana daha 3 yillik evlisin, ailene gitmen yasak, kendine bisey alsan söyleniyorlar, neyin var diyolar yani asagilaniyorsun, görümcenin kizi sizde, ve kaynanan ile beraber yasiyorsun.

Allah yardimcin olsun ne diyeyim

X