Kızım ve dedesi

düşünceleriniz de çok haklısınız..ne olur ne olmaz..ben de eşim hariç hiç bir erkeğe emanet edemem çocuklarımı....hatta bazan dışarda tanımadığım birileri çocuklarımın yanağından kesme aldılar mı içim ürperiyor..şu adam pedofili olabilir mi diye düşünceler içine giriyorum...

Rabbim hepimizin cocuklarını korusun..bizleri iyi insanlarla karsılastırsın...artık kimseye güven yok..dünyanın civisi cıkmıs oyüzden gözümüz cocuklarımızın üsütnde olsun!!!

bence gereksiz yere panikliyorsunuz.tamam yaşadıklarınız kolay atlatılacak şeyler olmayabilir.ve hala atlatamadığınız anlattığınız davranışlarınızdanda belli.fakat herkes böyle değildir.kızınızı gözünüzden sakınıyorsunuz, hepimiz öyle .ama bırakın dedesiyle torunu biraz eğlensin.siz yine temkinli davranın. ama o kadar çaktırmanıza gerek yok. biraz uzaklaştıklarında eğer içiniz rahat etmiyorsa arkalarından yavaşça gidip su verme ,yemek verme, yada bende onlarla biraz dolaşayım bacaklarım tutuldu vs gibi ufak bahanelerle takibinizi sürdürürseniz, böylece hem onları gözlemlemiş olursunuz, hemde sizin güvensiz davranışlarınız başkalarını rahatsız etmemiş olur.
bu zamanda kimseye güvenmeyeceğimiz tabi ki bi gerçek... yaşadıklarınızı lütfen kızınıza mal etmeyin.onu güvensiz, insanlardan korkan birey olarak yetiştirmeyin ki, böyle bişeyle karşılaştığında (ki inş olmaz) kendini savunabilsin.
unutmayın herzaman biz onların yanında olmayacağız.
ben kendimden bir örnek vereyim.annem beni hiç sokağa salmazdı çocukluğumda.birdün halama gidecektik 3 kardeş.ben 8 yaşındaydım ablam ve abimle tabi.annem gelemedi. ablam beni kucağına oturtturmuştu ve en ön kapı tarafındaydık.otobüs çok kalabalıktı. 30 yaşlarında bi adam ön kapının merdiveninden benim dizlerime cinsel organını sürtüp sürtüp yüzüme bakıyordu.kıpkırmızı olmuştu(ki o zamanlar ben o hareket eden cismi bilmiyordum.sonradan anladımmmmm, çocukluk işte)bende hem olayı anlamamıştım.hemde korkmuştum o kıpkırmızı surattan.
onu hiç unutmadım mesela.hala yüzünü hatırlarım.her dakika yanımda olan annem yoktu yanımda. olsa olurmuydu.belki annem farketmezdi.ben yine sessiz kalırdım .bilemiyorum.
ama demek istediğim bu insanlar herzaman heryerde dolaşıyorlar.bende kimseye güvenmem.ama herdakikada yanlarında olamayızki. en güzeli çocuğumuza ufaklıktan itibaren kendini savunmasını öğretmek aşılamak. uzaktan takip etmek.tabi kimseyi rencide etmeden...

Son düzenleme:
Offf offf..Biz ailece 10 yıl önce ölen dede konumundaki sapığın iğrençliklerini şu son günlerde yeni yeni öğrendik...Çok korkunç şeyler...Ve şu an 90 küsur yaşlarında olan anneanne konumundaki bencil varlığın da kocasının bu iğrenç sapıklıklarını örtbas ettiklerini ve bize yıllarca deden çok saygıdeğer biri,biz asil bir aileyiz yalanları ile kandırıldığımızı................
Asla o yapmaz demeyin..Biz de hiç beklemiyorduk..Ölen öldü ama ne mal olduğu ortaya çıktı...Kimbilir bilmediğimiz daha ne pislikleri vardır .....(((((

Son düzenleyen: Moderatör:
benımde kaynanamla bır olayım var.tacız degıl tabı.sorumsuz bızımkı.olayı anlatayım sıze bakalım ne dıyeceksınız kızlar.esım amelıyat olacak hastanedeyız.kızım 17 aylık ozaman.esım ben kaynanam kızım var odada kayın baba bekleme salonunda.esımın kolunda kelebek falan var amelıyata hazırlamıslar serum takılı.usudum dedı ustumu ortermısın.o arada kızım korıdora kactı cocuk mılletı ıste bılırsınız.kaynanamda arkasından cıktı.ıyı bakar dedım.carsafını orterken kolum usudu once esofman ustumu bır koluma gıydır obur tarafı omzuma atayım dedı.ben bunla ugrasırken kaynanam geldı arkamı donup bakmadım ama.ustunu orterken esımın esım bagırmaya basladı ne oluyo demeye kalmadı kafamdan asagı kaynar su dokuldu.kaynanam yalnız donmus kızım gelmek ıstemeyınce korıdorda yalnız bırakmıs.omrum bıttı korıdora cıkana kadar kostum cıktım allahtan kızım ordaydı.yalnız 1-2 dk kalmıs heralde.ya goturseydı bırı ya kaybolsaydı.varmı boyle bırsey getıremedım orda bıraktım ben geldım.anladımkı cocuk degıl copumu bıle emanet etmem onlara.allahtan ozel hastaneydı aksamdı kalabalık yoktu vs vs.ya bunu devlet hastanesı yada kalabalık yerde yapsaydı.yanı sadece tacız ıcın degıl baska seyler yuzundende kımseye guvenmeyın cocugunuzu derım ben.anneannem rahmetlık korun deynegı gozunun onunde olmalı derdı.haklıymıs hemde coookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…