Kızım ve dedesi

laser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
17
0
36
İstanbul
Arkadaşlar kafam çok karışık hemen yazıp anlatmak istiyorum. Haftasonu eşim, kızım (15 aylık) ve ben eşimin ailesiyle pikniğe gittik. Piknik alanı ormanlık ve etrafta bizden başka kimse görünmüyordu. Bebeğim otlardan hatta toprağa elini sürmekten bile korktuğu için dedesi onu cesaretlendirmek için otların arasında gezdirmek istedi , kızım dedesini çok sever onun elini tuttu biraz gezdiler. sonra kayınpederim bizim görmeyeceğimiz yerlere doğru gitti kızım da yanında ve benim içime bir kurt düştü kalkıp arkalarından baktım ;taa ki gözden kayboluncaya kadar ben oturdum 1 dk geçmeden geldiler ve rahat ettim ama kayınpederim ve yanımdakiler de dahil herkes benim onları yerimden takip ettiğimi gördü. neyse biraz zaman geçti kayınpeder bu sefer kalktı tek başına gidiyordu ki kızım da dedesinin peşine takıldı gel dedim tabi ki gelmedi ve yine aynı şey bu sefer benim izlediğimi iyiden iyiye farkeden adam çok uzaklaşmadan geri döndü. aslında kayınpederimin kötü bir hareketine şahit olmadım şimdiye dek ama aklımı kurtlar kemiriyor acaba bi kötülük gelir mi diye herkesten şüphe ediyorum. kızımı asla kimseye emanet etmem, gözüm hep üstündedir. bu arada benim annem çalışan bir anneydi ve ben çocukluğumda aile içi tacizlere mağdur kaldım, neler atlattım çocuk başıma. Annem- babamın bu yaşadıklarımdan ben ortaokuldayken haberi oldu bu yüzden şüpheciyim herkese karşı. neyse çok uzattım fikir verin lütfen haksız mıyım böyle davranmakta.??

hergün gazetelerden neler okuyoruz, olmaz dediğimiz ne şeyler oluyor... kız evladınız var endişelenmekte haklısınız heleki geçmişte bişeyler yaşamışsanız bu çok normal. tabi çevre bunu yanlış anlar onların öyle algılaması da çok normal...biraz kendinizi rahatlatmaya çalışın en azından bu tarz tepkilerinizi daha gizli tutmaya çalışın belli etmeyin siz kötü olursunuz yok yere huzursuzluk çıkar...

bende ablamın kızı ıcın cok endıselenıyorum.ablama cok kızıyorum bır akrabaya yanlız gonderdıgınde.tacıze hıc ugramadım ama tvde pedofili olan insanları ızledıkten duyduklarımdan sonra bende herkezden suphe duyuyorum...sadece kız cocukları degıl erkek cocuklarıda aynı sekılde korumamız gereklı.mahallemızde 2 tane cok samımı arkadas yasları 25 cıvarında.mahallede yasayan 11 yasındakı bır erkek cocuguna 6 yasından ıtıbaren tecavuz edıyorlarmıs cocuk artık dayanamayıp aılesıne anlatmıs...duydugumda uzun zaman kendıme gelememıstım....

canım benim kızımda 18 aylık ben de senin gibiyim. gözüm üstünde. bir dakika kimseye verip arkamı dönmem. ben yanında değilken dışarıda bile gezdiremez kimse. benim güvensizlikten değil daha çok, kızımsız kalamamak.ama güvenmiyorum da tabii kimseye. böyle olmak gerek zaten. gözümüzün önünden ayırmamalıyız. valla kim kusur tutarsa tutsun hiç umrumda değil. ben böyleyim kardeşim. sonradan başım ağrayacağına.

evet insanın şaşkınlıktan ağzı açık kalacak şeyler duyuyoruz hepsi birbirinden iğrenç şeyler insan kendi yakınındakiler toz konduramıyor ama herzaman bir gözümüz açık olmalı. kadın çocuğunu sokağa çıkmasına izin veriyor nede olsa sokaktaki herkes akrabamız deyip çocuğu kaçırıp öldürülüyor katili dışarıda araken yengesi dayısı bilmem nesi çıkıyor

hayat eskisinden çok daha zor

aynen canım. ona bişey olacağına herkesle kötü olmayı tercih ederim. bırak gezsin diyor kayınpederim azıcık açılsın ne var ki hepimiz burdayız diyor piknikteyken bende dedim ki : baba koskoca insanların bile başına 2 dk. da neler geliyor bırakır mıyım . sustu ses etmedi. yerinen de kalkmadı bi daha.Ayrıca kayınpederimin yılışık hareketleri var çocuğun kulağını ısırıyor göğüslerine dokunup memiş memiş diyor belki kendince böyle seviyor ama ben tiksiniyorum bu yaptıklarından. çocuğu kucağına alıp pc nin başında oturuyor ne bileyim aklıma herşey geliyor bende gidip bi sebeple kızımı kucağından alıyorum yada yanlarında oturuyorum. aynı evde evli kaynım da var o çocuğa karşı aklıma hiçbişey gelmiyor neredeyse.

teyzeminde çok yakın komşusu vardı torununa tecavüze yeltenirken yakalamış teyzem.sapık ........ daha 3-4 yaşındaydı.yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi o insanlarla kardeşinden daha yakındı yanii.bu devirde kimseye güvenmemek lazım.çook dikkatli olmalıyız neler duyuyoruz okuyoruz tvde gazetelerde internette.çivisi çıkmış bu dünyanın yaa.

evet canım çok haklısın kimden ne geleceği belli olmuyor. o piknik gününden beri kafam allak bullak oldu.Benim çocuğumu neden gözden uzağa götürsün ki dedim. bebek yani sonuçta başka yerleri mi görecek ne işi var benden uzakta.

canım seninkide bayağı yılışıkmış. demedinizmi baba ne biçim seviş bu böyle diye .ben anneyim ben bile böyle sapıkça hareket yapmam kızıma. ne ayıp. eşin ses etmiyor mu. terbiyesiz herif.sinir oldum sabah sabah. nedemek memişlerini elliyor.

canım şimdi söylesem tartışma çıkacak bir iki defa kullandığı bikaç kelimeyle ilgili kızdım kayınvalideme dedim nasıl konuşuyor öyle ? dedi ki yok canım bişey yok onda dedesi yani nolacak. eşime desem benim babam onun dedesi sen ne demek istiyorsun saçmalama der(kimse ailesine böyle bişey kondurmaz). bende kendimce koruyorum kızımı.

başlığı görünce bile aklıma kurt düştü ve tıkladım okudum bir solukta..
bende 22 aylık bir erkek çocuk annesi ve bir eğitimci olarak paronya derecesinde korumacı bir anneyim.kimseye bırakamıyorum.okula başlayamadım oğlumu bıramadığım için.akşamları etüdlere katılıyorum 1 yıldır.ilk yılımdada ücretsiz izinler ve raporlarla geçirmiştim.eşimden başka kimseye bırakmadığım bu güne kadar.eşim eve geç gelecekse aldım yanımda okula götürdüm .belki sefil oldu çocuğum ama en azından gözümün önündeydi aklım onda değildi.arabada uyuttum,çanta gibi ordan oraya taşıyorum yawrumu ama kalbimde beynimde rahat...önümüzdeki yılda ben okula tamamen başlayınca kreşe vereceğim.yakın otursak annesi bakar ama yakın değiliz.sağlık olsun.aleme baktıracağıma ve hepten saplantılı olacağıma kreşe veririm gözler önünde olur hiç değilse...

sizde doğru bildiğinizden şaşmayın arkadaşım.dedesiyle pek yalnız koymayın.aklı ermeye başladığındada tenbihler ve bazı şeyleri onun anlayacağı dilde anlatıp kendin korumayıda öğretirsiniz....

allah hepimizin yawrularını iyilerle karşılaştırsın.......tüm kötülüklerden korusun meleklerimizi.....

Bence yaşadıklarının etkisinden düşünüyorsun böyle içini ferah tut sen şüpheci oldukça biri sevse bile ters algılarsın..İlla ki gözün üzerinde olmalı ama abartmadan yap derim sonra eşinle de papaz olabilirsin..Rabbime emanetler meleklerimiz..Rabbim kötü insanlardan pis nefislerden esirgesin çocuklarımızı bizleri eşlerimizi..

allahım daha neler duyucaz ya tacizler tecavüzler hele o torununa kötü niyetle yaklaşanıverseler elime yemin ediyorum hiç acımambenimde oğlum var bi yaşında allahım düşünemiyorum bile çıldırıyorum :84:keşke bütün çocukları koruma şansımız olsaydı sadece kendimizinkini değil çocuklar söz konusu olunca ben çok kötü oluyorum anne olduğumdan beri.arkadaşım çok haklısın hiç çekinme çocuğunu tabiki koruyup kollayacaksın kimin ne olduğu alnında yazmıyorki hatta bana kalırsa bi daha yaklaştırma bile

amin canımm teşekkürler ilgilendiğin için. aklı bir erse zaten anlayacağı dilden anlatacam ama şimdilik ne yapabilirim? bu öyle birşey ki çocuğum dedesini çok seviyor sürekli peşinde. bazen bana sormadan bir bakmışım çocuğu dışarı çıkarmış sokakta gezdiriyor. zaten çok sık görüşmüyoruz bazen haftada 1 gün görüyorlar bazen 2. esirgediğim açıkça ortada onlar da çok üzerine titrediğim için yada kendilerinden sakındığım için kınıyorlar beni...offf

canım haklısın yaşadıklarımın etkisi büyük. sabahlara kadar dua ediyorum rabbim bildiğimiz bilmediğimiz tüm şerlerden hepimizin evladını korusun.

Insan anne olunca daha bi farkediyor dunyada olup biten pislikleri, daha bi kulak kesiyor haberlere ..
isteyen kinasin canim, isteyen psikopat desin ..
benim oglumda 10 aylik iki hafta once cocuk egitimi uzerine bi pedagog hanim gelmisti Turkiyeden,istatiklerle konustu,
Turkiyede aile ici iliski (ensest deniyormus) % 70 oranindaymis .. inanin kalbim daraldi dinlerken, allak bullak oldum ..
iki kardesi bile ayni evde yalniz birakmayin dedi, en yakin akrabaniz dayi amca dede kim olursa olsun yalniz birakmayin cocuklarinizi hele hele yatiya asla birakmayin dedi ..
Cok kotu bir devirdeyiz .. Onlar bize Allahin emanetleri .. Biz onlari korumak kollamakla gorevliyiz kim ne derse desin umrumda degil .. psikopatim ben evet oglum konusunda onu korumak konusunda psikopatim ..

canım ailesine konduramaz ne demek? siz nesiniz? eşinin ailesi değil misiniz? bence anlat olmaz ki böyle.küçücük bebeğin orası burası ellenmez. valla ben kimsenin kucağına bile vermiyorum. gözüm üstünde hep. bence eşine anlat , benden de sana tavsiye sen sen ol, o adamın kucağına dahi verme.

Tedirgin olmakta ve tepkinizi koymakta çok haklısınız.Yerinizde olsam bende aynen sizin gibi korurdum kızımı.Alınırlarsa alınsınlar kızınızda önemli mi boşverin..Zaten dedesinin davranışlarında sevgisinde biraz abartı ve tuhaflık var anlattığınıza göre.Okurken bile sinir oldum nasıl sevmekmiş o öyle

bu tarz yazıları okuyunca inanın çıldırıyorum,yerimde duramıyorum..hergün 4 yaşındaki oğlumu kreşe veriyorum ama bir gün bile içim rahat değil..belki insanlar iyi olabilir ama duyduklarımdan artık paronayak oldum.. oğlumu sürekli tembihliyorum,birtek baban ve bana güven herşeyi anlat diyorum,bazen anlatmıyo okulda olanları anlat sürpriz var sanadiyorum..öyle anlatıyor..cnm ne kocandan ne kocanın ailesinden korkma senin için ne düşünürlerse düşünsünler umrumda bile olmaz alayını dizerim önüme..ne demek piknik alanında açık havada gözden uzaklaşcak kaç yaşında bu çocuk koşup oynuyomu sanki kucakta gezen çocuğun ne işi var oralarda.. sen de gitçektin yanlarında hiç utanma sıkılma,en doğal hakkın evladın o senin.. onlar konduramazlar ailelerinden çünkü..senin başına gelenlere çok üzüldüm ama bunun acısını sen bilebilirsin çünkü yaşamışsın onun için gözün açık olsun,kızını gözünün önünden ayırma hele o pislik herifle hiç bırakma..büyüklere de hiç tahammülüm yok valla bazen şımartmak istiyolar kim olursa tersleyiveriyorum.tv neler var görmüyonuzmu diyorum eşimide tembihledim bu konuda taviz veremem onun anası bunun danası dinlemem o çocuğa bi şey olursa benim canım yanar dedim.o da hemen onaylar beni tutumumu biliyo çünkü.. bu konuya tahammül edemiyorum kaptırdım yine kendimi ne yapalım önce allaha emanet edip tevekkülü elden bırakmıycaz...allah evlatlarımızı kötü niyetli insanlardan korusun yarabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…