Arkadaşlar kafam çok karışık hemen yazıp anlatmak istiyorum. Haftasonu eşim, kızım (15 aylık) ve ben eşimin ailesiyle pikniğe gittik. Piknik alanı ormanlık ve etrafta bizden başka kimse görünmüyordu. Bebeğim otlardan hatta toprağa elini sürmekten bile korktuğu için dedesi onu cesaretlendirmek için otların arasında gezdirmek istedi , kızım dedesini çok sever onun elini tuttu biraz gezdiler. sonra kayınpederim bizim görmeyeceğimiz yerlere doğru gitti kızım da yanında ve benim içime bir kurt düştü kalkıp arkalarından baktım ;taa ki gözden kayboluncaya kadar ben oturdum 1 dk geçmeden geldiler ve rahat ettim ama kayınpederim ve yanımdakiler de dahil herkes benim onları yerimden takip ettiğimi gördü. neyse biraz zaman geçti kayınpeder bu sefer kalktı tek başına gidiyordu ki kızım da dedesinin peşine takıldı gel dedim tabi ki gelmedi ve yine aynı şey bu sefer benim izlediğimi iyiden iyiye farkeden adam çok uzaklaşmadan geri döndü. aslında kayınpederimin kötü bir hareketine şahit olmadım şimdiye dek ama aklımı kurtlar kemiriyor acaba bi kötülük gelir mi diye herkesten şüphe ediyorum. kızımı asla kimseye emanet etmem, gözüm hep üstündedir. bu arada benim annem çalışan bir anneydi ve ben çocukluğumda aile içi tacizlere mağdur kaldım, neler atlattım çocuk başıma. Annem- babamın bu yaşadıklarımdan ben ortaokuldayken haberi oldu bu yüzden şüpheciyim herkese karşı. neyse çok uzattım fikir verin lütfen haksız mıyım böyle davranmakta.??