• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ve benim zorlu ama güzel hikayemiz

Seyyarede

Şerife Işıl
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
17
1
286
37
Tekirdağ
Kızlar hiç kormayın herşey psikolojik sakın kendinizi korkutmayın ve normal doğum yapmaya çalışın çok sağlıklı diyorum ve devam ediyorum.

Bende gebelik diyabeti ortaya çıktı ve dün gizli şekerimin olduğunu öğrendim, şeker yüzünden kızımda bende çok kilo aldık 6 aylık hamileyken 9 aylık sanıyorlardı 7 aylıkken diyet yapmak zorunda kaldım kilo veremezsem bebeğimi kaybedicektim aldığım kilonun yarısını doğuma kadar geri verdim (doğumdan sonra bile aşeren biriydim üstelik) buda yetmedi 8.5 aylık hamileyken diyet yüzünden ve 3 ayrı ihtal vitamin almama rağmen vitaminlerin hepsini kızım silip süpürdüğü için vücüdüm iflas etti saç diplerimden ayak parmak uçlarıma kadar deli gibi kaşınıyordum 10 dk. bir duşa giriyorum hamilelerin kullanabileceği krem, merhem, killer, özel yapılmış kürler aklınıza gelebilecek herşeyi denememe rağmen rağmen yok kaşıntı geçmiyor günün yarısını ağlayarak geçiriyorum birde ben t.dağ'da oturuyorum doğumu istanbulda yaptımdoğuma 7 gün kala gittim annem gütün gün beni kaşıdı yazık kadına yaaa a.s. bu arada bu halde normal doğum yapamazsın diye bana doktorum bana ölüm ölüm yalvardı masada kalma ihtimalim vardı çünkü bünyem çok güçsüz kalmıştı ama ben bebeğim ilk hefes alışını görebilmek istedim sezeryan yapanlar yanlış anlamasın ama o acıyı çekmek ve annelik duygularının doruğuna çıkmak istedim, pazartesi sabahı benim sancım olmazsa eğer beni mecburen sezeryan alıcakları gece 1 de nişanım geldi git gide sancı artıyordu ama ben hiç birşey söylemedim normal sanıyordum 4te benim biraz sancım var dedim hemen hastahaneye gidelim dediler yok dedim zaten 7.5 ta hastahanede olmamız gerek o zamana kadar dayabilirim çok şiddetli değil dedim saat 7 ye kadar hep evin içinde dolaştım veeee artık dayanamamaya başladım ve taksi çarğırıldı ve hastahaneye gittik ilk önce kontrol ettiler ve bana doğumun yarınıevde yapmışsın dediler ben şok içindeydim nası ya dedim 7cm açılmış kızımın kalp atışlaın dinlediler beni odaya aldılar ve benim felaket derecede ıkınmalarım geldi sağında annem soluda eşim ikisinin ellerini tutup destek alarak ıkınıyodum ve o an eşimin yüz şeklini hatırlıyorumda öyle korkmuştu ki bi daha çocuk istemiyor:roflol: birde doğumada girecekti ama başka bi kadında yan odada doğum yapıydu ama ıkın dedinçe kadın içine çekiyomuş doktora bağırıyo yanda alet masasına yumruk atıyordu o yüzden almadılarkötükedihüso her neyse 28.07.2008'de 25 dk'da doğurdum biricik meleğimin sonunda o güzel yüzünü gördüm. Şimdi 7. ayımıza başladık. Bu arada kızımın adı Şerife Işıl :ecrin_bebek: :emir_bebek:

Öncelikle seni kutluyorum cesaretinden dolayı.Annelik bu olsa gerek...Allah korumuş sizi...

sende ben gillerdensin :)
tbr ederim canim arkadasim
allahim serife isilini saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin
ben ilk dogumumda ölümden dönmeme ragmen allahimin izniyle ikinciyide normal düsünüyorum insallah
bosuna dememisler cennet annelerin ayaklari altindadir diye cekdigimiz onca aciya sikintiya deyiyo bebeklerimizi kucagimiza alinca
sende imrendigim 25dk icinde dogum yapmis olman masallah sana
allahim isteyen herkezi anne yapsin ve böyle kolay dogumlar nasip etsin insallah
öp ve kokla kücük melegini benim icin

İlginizden dolayı teşekküler arkadaşlar. meleğinizin doğduğu saniyedeki rahatlık ve o en içten çekilen ohhh sözü bebeğizin o güzel güzü içi değer ve tabii ilk 1 saat içinde emzirmek sütün mayasını alması çok önemli, kızım biraz büyüsün kardeş istiyorum ona onuda normal istiyorum ama aynı rahatsızlıkları tekrar yaşarmışım araştırdım ve zaten doktorumda öyle söylemişti o yüzden biraz çesarete ihtiyacım var.CADIARZU

İlginizden dolayı teşekküler arkadaşlar. meleğinizin doğduğu saniyedeki rahatlık ve o en içten çekilen ohhh sözü bebeğizin o güzel güzü içi değer ve tabii ilk 1 saat içinde emzirmek sütün mayasını alması çok önemli, kızım biraz büyüsün kardeş istiyorum ona onuda normal istiyorum ama aynı rahatsızlıkları tekrar yaşarmışım araştırdım ve zaten doktorumda öyle söylemişti o yüzden biraz çesarete ihtiyacım var.CADIARZU

canim ya ben kizimin dogumunda ölümden döndüm iki 2de yogun bakimda kaldim ardindanda 2defa daha ameliyat oldum ve buna regmen allah nasip ederse ikinciyide normal dogumla dünyaya getirmek istiyorum :Saruboceq:a.s.

Back