Kızım ve ben çok yalnızız

beyazdes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
15
0
İzmir eskifoçada yaşıyoruz 3 yıl oldu kafama uygun arkadaşlar bulamadım.Kızımda 3 yaşında
çok bunalıyorum.Biraz çekingen birisiolduğum içinkimseye çatkapı ben geldim yapamadım.
Allah aşkına yokmu Foça da yaşayan birileri,buraya tatile gelecek olanda arkadaş olalım ne dersiniz.:çok üzgünüm:

slm bende aliağadayım anlıyorum seni bende çok yalnızım benimde 8 aylık bi kızım var.denizliliyim bende

tatlım foçada olmamız gerekmiyo arkadaş olmak için bende izmir çiğlide yaşıorum ama eşim eski foçada memur bi gün işe gideken bırakır beni foçaya görüşüür tatlım:dance::dance::sm_cool::sm_cool:

canım sana özel mesaj atamadım henüz 50 topiğe yazmadığım için özel atamıyorum.
benim eşim burada assubay yoksa seninkide asker mi?
Herzaman için beklerim tatlımboshayallersmile

Keşke dha önce yazsaydın. Ben de Eskifoça'dayım. Fakat 15 nisanda buradan ayrılıyorum. Çok ihtiyacım vardı arkadaşa, Ben gididyorum, darısı başına...

Keşke dha önce yazsaydın. Ben de Eskifoça'dayım. Fakat 15 nisanda buradan ayrılıyorum. Çok ihtiyacım vardı arkadaşa, Ben gididyorum, darısı başına...

off yaaaa:çok üzgünüm:
neyse yeni yerinizde mutluluklar dilerim canım.inşallah çok iyi dostluklar kazanırsınız ailece.

off yaaaa:çok üzgünüm:
neyse yeni yerinizde mutluluklar dilerim canım.inşallah çok iyi dostluklar kazanırsınız ailece.

Ama ailece gitmiyorum, artk bir ailem yok yanlız gidiyorum. Eskifoça'da nerede oturuyorsunuz?Belki size yardımcı olabilirim, ben 10 yıldır buradaydım da...

Ama ailece gitmiyorum, artk bir ailem yok yanlız gidiyorum. Eskifoça'da nerede oturuyorsunuz?Belki size yardımcı olabilirim, ben 10 yıldır buradaydım da...

geçmiş mesajlarına biraz baktım anlıyorum durumunu ben kaleburnundayım.özel mesaj çekemiyorum istersen özelden msn yazabilirsin ne biliyim dertleşiriz belki.hayat süprizlerle doludur biz kadınlar yaşamayı severizde bilirizde herşeyi geride bırakabilirz.

tatlım sana özelden msj attım msnmi ekle konuşalım yanlızım diosun lojmandamı oturuosun orda suba eşleri yokmu eşimin bi kaç devresinn eşleriyle görüşüorum lojmanda günler dolu dolu geçiyo diolar sen neden yanlızsın? benm adım cansu çiğlide oturuyorum burda kendi ewmiz war o yüzden lojmanda kalmıyoruz ekle beni görüşelim tatlım öptüm senide kızınıda hoşçakall ...

ekledim canım oradan konuşuruz .a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…