- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
Haklisiniz tabiki. Insan gördüğünde duzeltir. Ogretmen hic mi gormuyor? Siz ogretmene soyleyebilirsiniz bence. .haksızmıyım????yoksa öğretmen sadece eğitim verir gerisine karışmaz mı ???
benim kizimda ayni yasta, ve burda anaokuluna gidiyor.Montessori oldugu icin zaten cocuklarin kendi baslarina yapmayi bu tip seyleri ogrenmelerini istiyolar. Benim kizim da atletini icine skamiyor :) uzun beyaz atlet disarda kuzumun pek te seker gorunuyor. Ogretmenler hepsine yetisemiyebiliyor canim. Bence dert etme, hergun atlet deyistiriyorsundur zaten.kızlar hiç amã hiç bilgim olmadığı için soruyorum.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
kızım 3 buçuk yaşında
bi devlet okulunun ana sınıfına verdim..evet biraz yaşı ufak ama kendini ifade edebiliyor tuvalet eğitimi vs var diye 3 günlük denemenin ardından uyum sağladı ve kayıt yaptırdık...
benim sorum şu ; kızım wcden sonra atletini falan pantolonunun içine sokamiyor ve her akşam almaya gittiğimde çocuğun atlet falan dışarıda görüyorum..kizima tembih ettim kaç kez "kızım ogretmenine soyle belini duzeltsin" diye.
ogretmenin çocuğun yetmediği yerde yardımcı olması gerekmiyor mu yada yapmasa bile en azından yardımcı olsun öğretsin kızım böyle böyle yap diye...
Orda bunun için görevli ablaları oluyor diye biliyorum bu konuyu öğretmeniyle konuşun bence benim çocuğum yok ama yiğenlerimden bildiğim kadarıyla yazdım daha tecrübeli yorumlar gelecektirkızlar hiç amã hiç bilgim olmadığı için soruyorum.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
kızım 3 buçuk yaşında
bi devlet okulunun ana sınıfına verdim..evet biraz yaşı ufak ama kendini ifade edebiliyor tuvalet eğitimi vs var diye 3 günlük denemenin ardından uyum sağladı ve kayıt yaptırdık...
benim sorum şu ; kızım wcden sonra atletini falan pantolonunun içine sokamiyor ve her akşam almaya gittiğimde çocuğun atlet falan dışarıda görüyorum..kizima tembih ettim kaç kez "kızım ogretmenine soyle belini duzeltsin" diye.
ogretmenin çocuğun yetmediği yerde yardımcı olması gerekmiyor mu yada yapmasa bile en azından yardımcı olsun öğretsin kızım böyle böyle yap diye...
Evet öğretmen zaten çocukların belini toplamak için eğitim aldı...
Bu öğretmenin görevi değil sadece vicdanı bi öğretmen bunu yapar
Yapmak zorunda değil
Nedense okulöncesi diyince velilerin aklına hep özbskım geliyor
Nerden biliyorsun bir numarasi olmadigini ? Mervecik01 herkonuda ki olan ustun bilgilerinden faydalanalim hadi bakalim. Turkiye'de olanlari bilemem de ben ABD de yasiyorum. Montessoriye giden bir cocukla normal preschoola giden cocuk arasinda ilkokula baslayinca daglar kadar fark oluyor.3,5 yaşında ne okulu yahu... o yaştaki çocugun okulla falanla ne işi olur allasen. ha monstessorinin de bi numarası yok ayrıca, lafı geçmiş bari söylemeden edemedim.
Nerden biliyorsun bir numarasi olmadigini ? Mervecik01 herkonuda ki olan ustun bilgilerinden faydalanalim hadi bakalim. Turkiye'de olanlari bilemem de ben ABD de yasiyorum. Montessoriye giden bir cocukla normal preschoola giden cocuk arasinda ilkokula baslayinca daglar kadar fark oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?