Kalın giydirdiğiniz için terliyordur ya da tiroidlerine baktırınNeden böyle acaba. 4 yaşında kızım 2 yaşından beri uykuya daldiktan sonra çok terliyor resmen yastık su oluyor sürekli degistiriyorum neden böyle acaba D vitamini değeri çok iyi baktırdım. Alerjik sadece kızım acaba ondan mı diyorum. Kalın giydirmeiyorum ince giydirmej zorunda kalıyorum ne yapmalıyım
Baktırdık bir şey çıkmadı değerleri iyiKalın giydirdiğiniz için terliyordur ya da tiroidlerine baktırın
Belli bir saate kadar terliyor sonra düzeliyor yani uykuya daldiktan 3 saat çok terliyorBenim oğlan da sıcak sevmez o yüzden oda sıcaklığını ayarlayıp üstünü ince tutuyorum.
Ben de anlamadım doktorlar da bir şey demiyor bunun için kansız biraz acaba ondan mı diyorum bazende. Şimdi kan ilacina başladık bakalım faydası olucakmi. Bende hep değiştiriyorum gece yanında yatıyorum kalın giydiremiyorum tulum falan aldım mesela kullanamadim terliyor diye sırtına bir şey koysam da faydası olmuyor. Acaba alerjik astım mi yada bronsitmi ondan mı diyorum aslında alerji ve immünoloji bölümüne götürmek lazım anlarlar onlarAyni problem benim ogljmdada var bende napcagimi sasirmis durumdaykim bu yuzden duzgun uyuyamiyorum terlerse islanirsa ustunde kurursa hasta olur die surekli ayaktayim belirli bi sure sadece sunu farkettim cok yemek yiyip yatarsada cok terliyor
Ferritini düşüktü en son gittiğimde şimdi kan ilacı kulaniyoruzDemir de normal miydi
Evet ama öyle çok abur cubur tarzı şeyler yemezÇocuğunuz şeker tüketiyor mu ?
Bir süre şekeri kesin tsh ve demir değerlerine baktırın. Bazen de bir sorun olmuyor inşallah sizin evladınızda da yokturEvet ama öyle çok abur cubur tarzı şeyler yemez