- Konu Sahibi DURU_SU_3333
-
Evet ben de yapma kızım diyince elini ağzından çekiyor. Ama gerçekten tırnaklarını kıtır kıtır yiyor ben gormedigim zamanlar. Ne yaptıysam bıraktıramadım. Yaklasık 3 aydır tırnakları uzamadı yani. Buyudukçe de iyicr alışır bırakamaz diye korkuyorum.arada benim kızım da yapıyor yapma kızım diyorum bırakıyor hemen. birkaç kez yemişliği var yani. bu konuda ne yapılır bilmiyorum
tırnaklarının uzamasına izin vermeseniz acaba olur mu ki? ben çok sık kesiyorum belki ondan çok yapmıyor. bu umarım alışkanlık kazandırmaz gerçekten çok kötü birşey çünküEvet ben de yapma kızım diyince elini ağzından çekiyor. Ama gerçekten tırnaklarını kıtır kıtır yiyor ben gormedigim zamanlar. Ne yaptıysam bıraktıramadım. Yaklasık 3 aydır tırnakları uzamadı yani. Buyudukçe de iyicr alışır bırakamaz diye korkuyorum.
Hayır hiç ilgilenmezVideo, telefon - tablet oynu vs var mı?
Kızım 11 yaşında hala yiyor. Bir sürü şey denedim olmuyor bırakmıyor. Babaannesi halası da yiyor bence genetik. Artık ben pes ettimMerhaba arkadaşlar. 4 yaşındaki kızım tırnak yemeye başladi. Acı oje denedim olmadı.tırnaklarına yara bandı yapıştırdım yemesin diye yine olmadı. Kızmayın tepki gostermeyin dediler ne yaptıysam vazgeçmiyor. Kesinlikle baskı altında olan bi çocuk değil. Gayet ilgiliyiz mutlu bir ailemiz var. Ama ne yaptıysak olmadı. Sizin bildiginiz etkili bir yontem var mı ? Bana akıl verin lutfen.
Insallah ben de bırakmasını umut ediyorumBenim kızımda küçükken yerdiçok ilgili bir anneyim ve mutlu bir evde büyüyor neden yiyor diye çok üzülürdüm. Bir süre devam etti, bıraktı, tekrar başladı derken sonunda tamamen bıraktı. Bence arkadaşlarımdan görüp alışkanlık haline getiriyorlar.
Hiç aklıma gelmemişti. Bi götüreyim kan tahliline . Teşekkür ederim.doktora götürdünüz mü?
vitamin eksikliği sebebiyle de olabilir mi acaba?
benim kızım da kağıt yer, ciddi bir demir eksikliği var kızımda ondan kaynaklanıyordur demişti doktoru
rica ederim, umarım sonuçlar tertemiz çıkarHiç aklıma gelmemişti. Bi götüreyim kan tahliline . Teşekkür ederim.
Tırnak yiyen biri var mı etrafında? Birinden görüp başlaması çok olası.Merhaba arkadaşlar. 4 yaşındaki kızım tırnak yemeye başladi. Acı oje denedim olmadı.tırnaklarına yara bandı yapıştırdım yemesin diye yine olmadı. Kızmayın tepki gostermeyin dediler ne yaptıysam vazgeçmiyor. Kesinlikle baskı altında olan bi çocuk değil. Gayet ilgiliyiz mutlu bir ailemiz var. Ama ne yaptıysak olmadı. Sizin bildiginiz etkili bir yontem var mı ? Bana akıl verin lutfen.
Işte ben de bundan korkuyorum. Çogu kişi küçükken başlayıp bırakamamış ne bilim ailemizde çevremizde tırnak yiyen de yok. Kızım her tırnak yediğinde benim psikolojim bozuluyor. Deneyebildiğim her şeyi deneyeceğim. Dediğiniz gibi vazgeçmezse de yapacak bişey yok canı sagolsun diyip oturacaz.Ben de 5 yaşlarında başlamıştım tırnak kemirmeye. Mutlu da bi çocuktum çevremizde tırnak yiyen de yoktu ama bi şekilde başlamışım. Sizi üzmek istemem ama annem ne yaptı ne ettiyse vazgeçmedim ta 30 yaşıma kadar. Elinizden geleni yapın tabii vazgeçirmek için, ama olmuyorsa da dünyanın sonu değil çok da üzmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?