kızım sürekli kaka yapıyor normalmi???????

arnvt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
44
0
henüz 3.5 aylık olan kızım sürekli kaka yapıyor hiç bir bezini çişili almıyorum sürekli kakalı vede ishal sizde nasıl merak ediyorummafoldumben

canım günde 3 den fazla kaka yapıyorsa ve bez kakayı tamamen emiyorsa pütürüklü değilse mutlaka dr a götür

benim kızımınkide bir ara öyleydii.
doktorumuz anne sütü alan bebeklerde 6 kereye kadar normal olduğunu söyledi..yediklerinle ilgili demişti.
gerçektende ben o dönem aşırı derecede zeytinyağlı yiyordum

3- 4 kez yapıyor ama pütürlü değil kilo alamz diye korkuyorum kendimi teselli ediyorum bu çocuk sütten başka bişey yemiyo diye sarı ve sıvık..

cnm benim kızımdada aynı durum vardı sıvı sarı kaka 6dan fazla yapıyordu doktora götürdüm baktı ishal evet ama ateşi yoksa keyfi iyiyse kakasında iltihap kan yoksa korkma dedi doktor 1 hafta sürer dedi sıvı takviyesi yap dedi su ve ıhlamur verdim gerçekten 1hafta sürdü 2 gün oldu geçti şimdide 2 gündür hiç yapmadı ne yapacağımı şaşırdım şimdi yine tedirginim ne yapmalıyım diye.ah bu çocuklar yapsalar bir dert yapmasalar ayrı bir dert.Allah eksikliklerini göstermesin
anne sütü alan bebeklrde sıvı olması normal cnm

Öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu...
günde 7 den fazla kaka yaparsa ishal grubuna giriyormuş bebekler,
yediğini sık sık çıkaran bebekler,tabi ki zor kilo alırlar,
bi takip edin bakalım,kaç kez yapıyor kakişini...
tabi sizde yediklerinize dikkat edin ...
olmadı doktora götürün ,belki gayta testi isteyebilir...
sevgiler...

benim oğlumda senin bebeğin gibiydi 2 ayrı doktoro sordum kanlı ve sümükse değilse önemli değil dediler katı gıdaya geçene kadarda öyle devam etti şimidede az yapıyo denilemez ama günde 4 sefer felan yapıyo kilo alımıda maşallah hiç bir zaman düşmedi gayet iyi seyrediyor hatta sınırlarda canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…