• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım sinir hastası mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cicime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
105
1
96
43
İzmir
Merhaba arkadaşlar 17 aylık kızım var bazen öyle bir sinirli oluyor ki deli gibi ağlıyor bağırıyor durduramıyorum.Bir arkadaşım çocuğun sinir hastası olmuş dedi.Çok üzüldüm neyapmalıyım bilmiyorum.Sıkıntılı bir hamilelik ve loğusalık dönemi geçirdim bu sebeptenmidir?Önerilerinizi bekliyorum.senağlama

Son düzenleme:
arkadasına da pes.! sinir hastası yapmış çıkarmış çocugu.. sıkıntılı bır hamilelik dönemi geçirmen ewet etkilemiş olabilir.. benım yiğenimde ilk zamanlar öyleydi ama şimdi çok iyi.. burçlardan da kaynaklanıyor olabilir ne burcu bebegınız?

cevabınız için teşekkürler.Aslan kızı

teşekkür için teşekkür butonunu kullanabilirsinizhihoyyyt aslan kızı demişsiniz canım adı üstünde aslan.. akrep kızı 1 aslan kızı 2 çok sinirlidirler,herşeyde öncü olmak isterler,istersen internetten araştır canım hihoyyyt

bebişe sinir hastası denilirmi hiç yaa..ne kadar ayıp.ben öyleymişim bebekken annem hep anlatır.şimdi iyiyim çok şükür ama oğlum sinirli biraz yapısal bir şey tabi istersen dr.na bir sorarsın kalbini karatma hemen

cimcime canım özelin kapalı sana bişeyler yazacağım ama ulaşamıyorum özelini açarmısın

nasıl bir cehalet ya! 17 yaşında değil ki bu daha bebek 17 aylık
bebek o daha derdini anlatamaz sinirlenir ne olacak
her sinirlenen sinir hastası olsa dünyada sağlam kimse kalmazdı
onu söyleyen ruh hastası galiba

Asıl senin arkadaşın ruh hastası, hiç bi anneye öyle denir mi, gerçekten çocuğun görünür bi kusuru bi özrü bile olsa bu anneye denmez anne kör mü,yuh olsun ona.Sen diyorsun işte 17 aylık diye tam olaraka anlatamadığı ne derdi var kimbilir yavrucuğun, melek o ya, sen sabırlı davrandıkça,bebeğinin aklını dağıtmaya çalıştıkça zamanla geçer canım, anne değilim ama yeğenime annesi gibi yaklaşık 2 sene baktım

yahu kusura bakma ama arkadaşın manyak mı! sinir hastası olmuş ne demek! bebek bu daha tabi ki bazı şeylere kızacak bağıracak. biz bu yaşımızda bile bazen çok sinirleniyoruz derdimizi anlatamadığımızda senin bebişin de dertleri vardır anlatamadığı. her bebek öyle bi dönemden geçer ne demek sinir hastası. sen hiç böyle saçma sapan şeyleri düşünme. hem kızına slan burcuymuş aslan burcu zor bir burçtur.

arkadaşım bebeğinin mutlaka bir derdi vardır konuşamadıkları için doğal olarak bu yola başvuruyorlar.
benim kardeşimde 1 yaşına kadar anlattığın gibiydi yurtdışında yaşadığımız halde hiçbir çözüm bulamadılar.
annemde senin gibi endişelenip testler yaptırdı ama onlarda bir yol çizemediler.
şubat tatilinde Türkiyeye gelmiştik kıştı kardeşim üşütmüştü hastaneye götürdük bursada..
veee teşhis kondu burun kıkırdakları gelişmemiş hafif nemlense tıkanıyor ve buda sinir yapıyormuş dönünce ameliyat oldu minicik kuzumuz ve sonuç:MÜkemmeldi melek gibi bir çocuk oldu kardeşim

canım benim kızımda böyle aglardı banadada sinir hastası olmuş dediler bende senin gibi panik yaptım.Ama doktoru idrar yolları enfeksiyonu olmuş dedi tedaviyle geçti.umarım seninkide düzelir

hiç endişelenme canım herkesin çevresinde vardır böğle piskolog insanlar bizde hemn etkileniyoruz işte..benim küçük oğlumda öğleydi canım halende öğle sinirlendimi istediği olmadımı kendini pat diye atıyo avazı çıktığı kadar çığlıkla ağlıyo onların doğasında var bu konuşamadıkları için böğle anlatıyolar kendilerini ve büyüdükçe inan daha garip huyları oluyo annelerede sabretmekten başka bişi kalmıyo...

Back