Çocuk Hastalıkları kizim otizmli olabilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cocugunuz kac yasinda

Cocugunuz kac yasinda
Benim oglum da tekerlek ceviriyo arabayı surmuo topu atmıyo hep gozum uzerinde ben olmadan oyun oynayamıyo konuşma yok 20aylık olduk napcam bilmiyorum ismine bakmıyor arada bakıo mesela bakmadıgında bende sar sar makara yı soyluyorum hemen bakıo guluyo. Bişey getir desem getırmez. Kutudan boşalttıklarını tekrar kutuya atmaz sadece dagıtmayı bilio

O zaman çoğu belirti geçti sosyalleşince tehsis falan koyulmadi oğlunuza inşallahta koyulmaz her çocuk gelişimi farklı huyu farklı demek istiyorum umutla

Çocuğum 6 yaşına bastı kaç senedir uğraşmakta eğitim hastane vs foruma uğramamışım. Maillere bakarken burası aklıma geldi . Onunla büyüdüm resmen . Dünyaya onun gözünden baktım. Çok şey öğrendim . Bir özel egitom öğretmeni kadar tecrübeliyiz artık. Çok yol kat ettik. İlerletemedigim tek nokta iletişim başlatma sürdürme ve devam ettirmeme . Halen bana gelip bir nasılsın demez duygularımı merak etmez. Birde şeker hastası olduk biz insülin yapıyoruz. Zamanla herşey oturuyor ama iletişim çok sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…