Kızım olursa ' cetrodite' , oğlum olursa 'gonal-f' olsun adı :))

Beyazcım ( hala beyazsın benim için napıym :)) ,, inşallah son denemem olur evet ,, bi denemeyi daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum ,, bizim problemler çift taraflı olduğu için doğal yoldan olurmu bilmem,, gerçi allah her durumda mucize yaratabiliyor buna inancım tam ama bizede nasip olurmu bilemiyorumki... Senin yazını okudum ,, maşallah senin azmini görünce utandım kız kendimden :)) Rahim filmim var ama 4 yıl öncesinindi ,, dilim varmıyo söylemeye ama bu sefer de olmazsa tekrar çekilecek zaten ,, allahım inşallah gerek olmasın ...

Allah razı olsun arkadaşım. evet tedavideyim laparaskopi olucam inşlhh ondan sonra baişıycaz tedaviye Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

işallah son deneme olur gerçekten. yavruna kavuşursun. dua ediyorum.
imkansız değil sonuçta çift taraflıda olsa rabbim nasip ettikten sonra ediyor .dua et ve hiç yılma bu uğurda. işallah gerek kalmaz. sevgiler...

oy oy oy ölürüm sana . inşallah bu defa herşey yolunda gider.. sen yeterki stres yapma tontoşum mucux mucuxx

oy oy oy ölürüm sana . inşallah bu defa herşey yolunda gider.. sen yeterki stres yapma tontoşum mucux mucuxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…