Kızım olursa ' cetrodite' , oğlum olursa 'gonal-f' olsun adı :))

saydocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
250
4
96
İstanbul
Artık o kadar girdi ki hayatıma bu ilaçlar uygun bi isim seçimi olur dedim , ne dersiniz ??? 5. tüp bebek denememiz ve salı salı günü test günüm ... Bu kez umutluyum neden bilimem .. Tek bildiğim artık çok yorulduğum ... Hem eşimde sperm düşüklüğü hemde bende yumurtalık rezervi azlığı var ,, çifte kavrulmuşuz yani :)) İlk denememde yumurta bile öllenmedi transferim olmadı ,, 2. de erken düşük oldu ,, 3. de kese görmeye bile gittik ama yoktu malesef bi haber bile vermeden gitmiş benim yaramaz ,, 4. de allahım olmayacaksa en baştan sıfır çıksın sğrğnmeyeyim düşük beta hcg değerleriyle diye dua etmiştim ,öyle de oldu kocaaa bi sıfır çektik .... Ve 5. denemeye heyecansız başladım ,, ama transferden sonra ' olcak bu iş bu sefer ' dedim kendimi öyle motive ettim ,, nerde ve nasıl doğum yapacağımı , bebeğimin ismini , odasını falan hayal etmeye giriştim ,, ortada fol yok yumurta yok demeyin , koskocamaaaan bir tane embriyom var değilmi :)) Yani nurtopu gibi bi embriyo annesiyim bugüne bugün :)) Neyse ,, test günüm yaklaştıkça modum düşmeye başladı ve korkular sardı ,,, belki bir destek bulurum diye yazayım dedim ... Sonuçta birbirimizi tanımasak da kader ortağı , yol arkadaşıyız dimi ??? Varmı benim gibi test günü yaklaşan , yaklaşmayan , hatta geçen embriyo anneleri

:)güzel isimlermiş bende puregon düşüneyim barihayırlı olsun tedavin cnm..inş bebeğine kavuşursun bu defa..Allahım o minik embriyona can versin..

Progestan yada progenex asla koyma ama ,, çünkü onlar çok can yakıyo ,, valla 3-4 ay taşıyorum ben popomda bıraktıkları bezeleri :))
Teşekkür ederim iyi dileklerin için ,, inşallah ordadır hala... Sen hangi aşamadasın bu yolda ???

ben iptal olan tedavimden sonra inzivaya çekildim..şu an adet olmam lazım ama 10 gün geçti..ne bebek var ne adet..ikinci tedavi için bekliyorum bakalım..bu arada o progesteronu çook iyi bilirm totom kım kardashıanınkini aratmıyodu zamanında:)

Senindemi yumurta çıkmayınca iptal oldu .. 2. de daha iyi cevap veriyomuş yumurtalıklar , inşallah sende 2. tedavin sonuncu olur ve mutlu son olursunuz
Bu arada hangi şehirdensin ,,, ben istanbuldayım ve son iki tedavidir memorialdeyim

aynı sorun bizdekide.....1. transfer günü iptal 2. negatif 3. transferin 6. günündyim :)

bende geri sayıma başladımm...bikaç gün sonraa tedaviye başlıyoruz ve arkasından gelen bekleme süreci..
bugün ilaçlarımı aldımm...ben kızım olursa menapur koyacagım :)
oğlum olursa da decapetly ...

Hadi hayırlısı olsun arkadaşım ,, yolu biz açalım sende hemen gel arkamızdan hamileler diyarına Senin bu isimleri hiç duymadım ben 5 denememde de denk gelmedi bana ,,, çok alengirli olcak bizim çocukların adları valla,, arkadaşları bizimkilerin adını doğru telaffuz etse bari yavru kuşlarımız zor durumda kalmasa

Umutluyuz ama dimi ,, olcak bu sefer olcak ,, iyi düşüncez allahım hayırlısıyla bize de vercek
allahım işallah umutlarını boşa çıkarmaz yavruna kavuştursun seni işallah
beni hatırlarmısın bilmem ben BEYAZ hani yasemin bizi tanıştırmıştı.
ben tek bir yumurtayla doktorun bu ayı es geçelim yumurtan büyümemiş dediği bir ayda kızıma hamile kaldım ve kızım şuan altı aylık maşallah.
40 yaşımın hikayesi başlıklı yazı da benim okursan sevgiler...

Hatırlamam mı beyazcım ,, telefonun bile duruyo bende ve inanırmısın dün seni aramak geçti aklımdan ve inanki belkide çocuğu olmuştur diye düşündüm... Çok ama çok sevindim gerçekten kızın için ,, allah bağışlasın hep mutlu olsun ... Çok sevindim ya gerçekten hem kızına hemde seninle tekrar konuştuğuma :))) O günlerden bi ben kaldım galiba , yasemin vardı baharnaz vardı sen ve ben vardık aynı günlerde sonuç bekleyen ,, bu kez benimde olsun dua et benim için olurmu beyazcım

Arkadaşlar başka test günü bekleyen yokmu ,, ben çok korkuyorum ,, 5. kez bu hüsranı yaşarsam naparım bilmiyorum o kadar umutlandım ve eşimide umutlandırdımki salı günü negatifi görürsem korkuyorum kendimden

arkadaşım bende adet görmeyi bekliyorum,bir aksiklik çıkmazsa mayıs 22 den sonra adet görücem ve 5.tüp bebek tedavim başlıyacak inşallah.4 defa negatifi görmüş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.bende bu tedavimden çok umutluyum.inşallah rabbim bu sefer nasip edecek...sende lütfen olumlu düşünmeye devam et canım.inşallah salı günü güzel haberlerini alırız.bekleme süreci çok zor biliyorum,kendini farklı şeylerle oyala,düşünmemeye çalış yada en iyiyi düşünmeye çalış..rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah,dualarım seninle...inşallah embriyon sana sıkı sıkı tutunmuştur..inşallah son tedavin olur,rabbim emeklerini boşa çıkarmaz..

Çok teşekkür ederim canım çok moral oldu bunu okumak , inşallah hiçbirimizin emekleri hayalleri boşa çıkmaz .. Sen daha önce de yazmışmıydın bu forumda ,, sanki senin bir pozitif değerin olmuşmuydu yanlış hatırlıyoda olabilirim ama ??

canim merhabalar. mesajlarini tebessumle ve dualarla okudum. bu pozitifligi sevdim sakin bozma ve korkna. tevekkulle bekke insallah. bu sefer Rabbim nasib eder insallah. benim de nasibse bir hafta sonra test gunum. Yuce Mevlama emanetler minik meleklerimiz. insallah saglikli imanli hayirli evlatlarla hepimizi de sevindirir. O (CC) ol dedikten sonra hersey olur. yeter ki istesin.. birbirimize dua edelim insallah. Rabbim dualari isiten ve icabet edendir...

yazını okuyunca inan yazmadan geçemdim.. Rabbim sana bu sfer inşlhh bebeğini sımsıkı tutunmasını nasip etsin arkadaşım. duamdasınn

:)
baharnaz ve yaseminin bebekleri tam bir yaşında benim kızım da 6 aylık onlardan tam altı ay sonra hamile kaldım işallah senin de son deneme olsun ama olmasa da üzülme bigün olacak diye dşün bence.
rahim filmi mutlaka çektirmişsindir ama ben herkese bunu öneriyorum. ben ve bizim gelin rahim filminden sonra hamile kaldık.
senin için dua ettim ve ediyorum. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. tez zamanda yavrunu nasip etsin işallah

yok cnm bende fazla yumurta olunca e2 dengesizleşti ve iptal oldu tedavim...istanbuldayım evet ama brükseldeyim ben:)bakalım inş. hepimiz kavuşuruz bebeklerimize

Çok teşekkür ederim canım .. Seninde ilk denemen değil sanki senide önceden hatırlıyorum burdan yada bana öyle geliyo ,, önce benim melek gelsin sonrada seninkiler kardeşleri olarak gelsin inşallah ,, senin kadar güzel ifade edemiyorum ama iyi dileklerinin hepsi dönüp seni bulsun hemde kat kat olsun ,, tekrar teşekkürler :))

yazını okuyunca inan yazmadan geçemdim.. Rabbim sana bu sfer inşlhh bebeğini sımsıkı tutunmasını nasip etsin arkadaşım. duamdasınn

Çok teşekkür ederim arkadaşım ,, inşallah bebeğimde bu sefer beni pas geçmez de gelir garii,,, özledim ben onu çoook :)) Sende tedavideysen allahım hayırlısıyla senide mutlu etsin , olduysa bebişin allah bağışlasın yine mutlu etsin ,, her durumda mutlu ol yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…