Artık o kadar girdi ki hayatıma bu ilaçlar uygun bi isim seçimi olur dedim , ne dersiniz ??? 5. tüp bebek denememiz ve salı salı günü test günüm ... Bu kez umutluyum neden bilimem .. Tek bildiğim artık çok yorulduğum ... Hem eşimde sperm düşüklüğü hemde bende yumurtalık rezervi azlığı var ,, çifte kavrulmuşuz yani :)) İlk denememde yumurta bile öllenmedi transferim olmadı ,, 2. de erken düşük oldu ,, 3. de kese görmeye bile gittik ama yoktu malesef bi haber bile vermeden gitmiş benim yaramaz ,, 4. de allahım olmayacaksa en baştan sıfır çıksın sğrğnmeyeyim düşük beta hcg değerleriyle diye dua etmiştim ,öyle de oldu kocaaa bi sıfır çektik .... Ve 5. denemeye heyecansız başladım ,, ama transferden sonra ' olcak bu iş bu sefer ' dedim kendimi öyle motive ettim ,, nerde ve nasıl doğum yapacağımı , bebeğimin ismini , odasını falan hayal etmeye giriştim ,, ortada fol yok yumurta yok demeyin , koskocamaaaan bir tane embriyom var değilmi :)) Yani nurtopu gibi bi embriyo annesiyim bugüne bugün :)) Neyse ,, test günüm yaklaştıkça modum düşmeye başladı ve korkular sardı ,,, belki bir destek bulurum diye yazayım dedim ... Sonuçta birbirimizi tanımasak da kader ortağı , yol arkadaşıyız dimi ??? Varmı benim gibi test günü yaklaşan , yaklaşmayan , hatta geçen embriyo anneleri