Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce doktordan geldim kızım olacakmışsırnaşık şeysırnaşık şey.gerçekten çok sevinçliyim.allah gönlüme göre verdi hep kız cocuk isterdim allahım sana çok şükür.ultrasondaki görüntüleri o kadar güzeldiki kızımı şimdiden özledim.kolunu alnına uzatmış öylece yatıyodu:))allah cocuk isteyen herkese nasip etsin........
a.s..tebrikler allah kucağınada almanı nasip etsin. daha önce ne zaman gittinki.18. haftaya kadar göstermedimi canım.
ay nı gün aynı saatte cinsiyet ögrenmişiz canım ne mutlu anşallah saglıgı sıhhatide cok iyi olur bende bugün ögrendim saglıklı olsun tabi ama bende kızısım olmasını istiyodum oglum olacakmış
az önce doktordan geldim kızım olacakmışsırnaşık şeysırnaşık şey.gerçekten çok sevinçliyim.allah gönlüme göre verdi hep kız cocuk isterdim allahım sana çok şükür.ultrasondaki görüntüleri o kadar güzeldiki kızımı şimdiden özledim.kolunu alnına uzatmış öylece yatıyodu:))allah cocuk isteyen herkese nasip etsin........
hande umarım bakarsın buraya bende 5 haftalık hamileymişim. gebelik keseside göründü sohbette yok haber veremedim.kendine ıyı bak .canım dilek 286 konuşursan onada söyle canım.17 aralıktı ya son adet dönemim 17 ocağa göre hesaplandı.
SAOLUN KIZLARa.s..18 HAFTALIK OLDUM.ZONGULDAGIN NERESİNDENSİN?