kızım olacaak :)) guzel kız isimleri paylasalım. fikir edinelim.

Duru benimde icime sinmedi mira ismine biraz daha sıcak bakıyorum offff ne zor demi insan kendi cocuguna hiç bi ismi yakistiramiyor hep daha güzel ne olabiler diyor ecem nasil

fena değil olabilir. ömür boyu o isim olacak kolay değil asya yı da düşünmeye başladık. oooofffffffffffff
:)))

ahahaha mana yorumları süper aynı biz

meyaba ben lalahanım :))))
öncelikle teşekkür ederim. teorilere bakmadım valla zaten ikili teste kadar ağrı acı ile doktora koştum. testtede kız demişti zamanı geldiğindede onaylandı
mina, deren, tanem güzel

Ben kızım olursa Elif, Gülce, Deniz isimlerinden birini ya da ikisini kullanmak istiyorum

Ben kızım olursa Elif, Gülce, Deniz isimlerinden birini ya da ikisini kullanmak istiyorum

Gülce soyismi andırdı bi an bana ama söyledikçe kulağa hoş geliyor. Elif telefuzu çok yumuşak bir isim olabilir bence.
inşallahta kızın olur. şöle bi güzel giydirip giydirip kokoş kokoş gezelim
ya çabuk gelsinleerrrrrr

İnşallah canım =)

ş

şansım yada cansın nasıl ? bizim taraf kuranda geçsin diyor. eşim taraf daha yeni isimlerden yana. bana kalsa bi öyle bi boyleyim. bendede iş yokki
Cansın bir arkadaşımın oğlunun ismi unisex bir isim. Güzel ve değişik bence Ben de 2 isim koyma taraftarıyım. Oğlumun ismi de Mustafa Bora =)

Cansın bir arkadaşımın oğlunun ismi unisex bir isim. Güzel ve değişik bence Ben de 2 isim koyma taraftarıyım. Oğlumun ismi de Mustafa Bora =)

oğul bekliyorduk adı mustafa olacaktı. (eşimin baba adı) kızımız olacak. emin olduğumuz tek şey tek isimde karar kıldık. eşimin tarafıda böyle isimleri kapmışlar ne desem var diyor ya. çıldırazağim
evet cansın ve şansımda bastıralım biraz :))

İsmiyle, uzuuun sağlıklı yıllar yaşasın küçük prensesin

Canım eflin ismi nasıl? Anlamı cennete açılan kapı demekmiş.
hayatım duymadım fakat farklı bir isim arayışına çok uygun. Elfin ismine yakın. bende kuzenim doğduğunda ona internetten isim aradım. ceylin ismini önerdim beğenildi ve isim kuziye verildi. ceylinin anlamıda cennete açılan kapı yazıyordu. bazı sitelerde ceylin uyduruk diyor. bence kulağa hoş geldiği kadar gerçek anlamlarına ve dil kökenlerine de bakmak lazım.

bizim arkadaşın kızının adı ZÜMRETE İKRA
ZÜMRETE (eşsiz bir güzelik hayat yaşam mesafe ve ömür demektir)
İKRA (HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…