Kızım okula gitmek istemiyor

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
Kizlar uzgunum. Kizim okula gitmek istemiyor. calisiyorum ve vardiyalı bi isim var, Okulun açıldığı hafta ben okula götürdüm ben aldım. Ama daha sonra vardiya uymadığı için sabah eşim bırakıyor Öğlen de annem alıyor. Kızım 4 yasinda kreşe gidiyor. . Annem bakıyor normalde de Sabah okula gitmek istemiyor sürekli Karnım ağrıyor, ateşim var yani sürekli bi bahane ve hastalıkla sunuyor bunu. Bu durumu aşıyoruz bu defada okula kadar ağlıyor derse girince bi kac dakika sonra susuyor. Konusuyorum, kendi okul resimlerimi gösteriyorum, okulla ilgili hikayeler anlatıyorum başarısını tebrik ediyoruz .. heyecanlaniyör sabah olunca başa donuyoruz. Öğretmeni çok ilgili her çocuğun özelliğini alışkanlıklarını rahatsizlarini çözmüş ona göre davraniyor .
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok üzülüyorum okuldan sogumasindan korkuyorum . İşten de ayrılamam ev aldık krediyle ve kadroya gectim . Tek maas la kizima yeterli imkanları da sunmayız. Bu arada hafta sonları da jimnastik bale ye goturuyorum çok seviyor.. yapMAM ve yapmamam gereken konularda düşüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…