• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım kucağa çok alıştı napmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi liva1017
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oğlum da aynı senn bebşin gibiydi hiç dert etme düzeliyorlar benimki 7.5 aylık şuan ya yere yatırıyorum oturtuyorum ya da yürüteçe koyuyorum bi şeklde oyalanıyor.biraz daha sabret ..

Merhaba ben hollandada yasiyorum Benim bebisim henuz 3 aylik ve 3,5 hafta once dogdu. ben buradaki doktorlarin tavsiyesine uydum ve ise yaradigini gordum ilk aydan sonra cevremdeki herkese kucakta fazla tutmamalarini soyledim bende sadece zaman zaman aldim bu arada benim bebis emmedi. cok agladiginda ilk once yattigi yerde oyaladim her agladiginda basinda durmadim uzaktan beni gormeyecek sekilde takip ettim fakat 15 dk dan fazla aglatmadim oda zaten sikintisi yoksa aglamadi zaman zaman kuvetinde yuzdurerek sakinlestirdim ona sarkilar soyledim oyunlar oynadim 1 ay boyle gecti ve tum sisteme alisti simdi duzenli uyuyor sizi anliyorum aglamasina dayanamiyorsunuz ama suanda ben cok rahatim oyun saatini mama saatini uyanik kendi durabilecegi saatleri biliyor simdi bende rahatim oda tavsiye ederim ayrica bebeklerinde aglamaya cigerleri acisindan ihtiyaci var

benım kızım da pazar gunu ıkı aylık oalcak.kucaga bayılıyor.ben de elıne bırseyler almaya baslayınca onlarla oyalanır dıye dusunuyorum.

Back