- Konu Sahibi deniz ve mehtap
merhabalar, kızım 4 yaşında. 20 eylülden beri çok istekli olarak kreşe gidiyorken son 2 haftadır gitmek istemiyor. sabahları gitmemek için ağlıyor. ve çeşitli bahaneler söylüyor. örneğin bizi çk özlediğini, peynir yemek istmediğni falan gibi. çalışıyorum ve bu zamana kadar annem bakmıştı. anneanne faktörünü de kullanıyor. beni anneanneme götürün diyor. sıkıldı sanırım.geçen gün okulda kusmuş. ve bunun sebebi ,çk fazla yedirmişler de 0 yüzden kusmuş .. öğretmeni de öyle bişey yok diyor. kendisi yer yemeğini diyor.
bir de önce yarım gün vermiştim. sonra tam gün gitmeye başladı 1 aydır tam gün kalıyor. uyku saati falan var öğleden sonra. acaba tam gün olunca mı sıkıldı. kafam çok karışık. acaba tekrar yarım güne mi çevirsem. böyle bi durumla karşılaşan varmı.ne yapmam gerek. deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
bir de önce yarım gün vermiştim. sonra tam gün gitmeye başladı 1 aydır tam gün kalıyor. uyku saati falan var öğleden sonra. acaba tam gün olunca mı sıkıldı. kafam çok karışık. acaba tekrar yarım güne mi çevirsem. böyle bi durumla karşılaşan varmı.ne yapmam gerek. deneyimlerinizi paylaşırmısınız.