- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Basit sebebler demissiniz ama cocuk icin agir seyler belli ki okulda problemi var siz problemin ustune gidn cocugun korkusuu yenin ogretmeniyle ordaki problemi olan cocugun velisiyke konusun..okuldan almayin cocukta yer eder ilerde her istedigini yaptirmaya calisirMrb. Karı koca çalışıyoruz. Kızıma bugüne kadar dönüşümlü baktk babasıyla. Ama artık ayarlayamıyotuz ve bu sene 3.5yaşında kreşe yazdrdk. İlk başlarda çok hevesliydi. O kadar mutluyduki gideceği için renk renk kalemler, boyalar, arkadaşlar... tam gün yazdrdk ve ilk zamanlar mutlulukla giden çocuk artık hiç gtmk istemiyo. Devlet okılu ve imkanları malum. Özele yazrdsaydk aynı bıkkınlk olurmuydu acaba? Şimfi hiç istemiuo gitmk. Sordığumuzda şu çovuk bana kötü dedi, şu dil çıkarıyo gibi basit sebepleri var. Bende yeni doğum yaptm ikizlere ve istesem onada bakarım ama olan bana olacak. Bu kıza kreşi tekrar nasıl sevdreblrm ? Acaba 2.dönm okula yollamazsam seneye yollasam bu okulla ilgili olumsuz imajı unutur mu? Lütfn yardm
Yenı dogum yaptıgınız ıcın muhtemelen kızınız sıze tepkı olsun dıye yapıyor bunlarıMrb. Karı koca çalışıyoruz. Kızıma bugüne kadar dönüşümlü baktk babasıyla. Ama artık ayarlayamıyotuz ve bu sene 3.5yaşında kreşe yazdrdk. İlk başlarda çok hevesliydi. O kadar mutluyduki gideceği için renk renk kalemler, boyalar, arkadaşlar... tam gün yazdrdk ve ilk zamanlar mutlulukla giden çocuk artık hiç gtmk istemiyo. Devlet okılu ve imkanları malum. Özele yazrdsaydk aynı bıkkınlk olurmuydu acaba? Şimfi hiç istemiuo gitmk. Sordığumuzda şu çovuk bana kötü dedi, şu dil çıkarıyo gibi basit sebepleri var. Bende yeni doğum yaptm ikizlere ve istesem onada bakarım ama olan bana olacak. Bu kıza kreşi tekrar nasıl sevdreblrm ? Acaba 2.dönm okula yollamazsam seneye yollasam bu okulla ilgili olumsuz imajı unutur mu? Lütfn yardm
Ben bu kadar küçük çocukların kreşe bir de tam gün gitmelerine üzülüyorum ya zaten ilkokula başlayacaklar o zamana kadar keşke eğlenebildikleri kadar eğlenip mutlu olabildikleri kadar mutlu olsalar. Gerçi kızınızın da zorluklarla baş etmeyi öğrenmesi gerek ama yaşı küçük sanki ben bilemedim ki :)
Aaa ben işkence edip ölesiye dövdüklerini düşünüyordum hep kreşlerde...Sabah kalkıp gidiyor ondan dedim. Ayrıca benden önceki ya da sonraki yoruma bakarsanız anlarsınız küçükken kreşe gidip sosyalleşen üyemiz ne demiş :) ülkedeki psikolojisi bozuk insanları da küçükken kreşe gitmeyip sosyalleşmemelerine bağlayalım isterseniz ne de olsa bu çalışmayan annelerin bile sırf çocukları sosyalleşsin diye onları kreşe yollamaları yeni moda oldu...Kreşte çocuklara ne yaptıklarını düşünüyorsunuz? Zaten eğlenip mutlu olup sosyalleşiyorlar. oğlumun okulunda anne babaya gitmek istemiyorum diye nazlanıp onlar gidince gülüp oynayan çocuklar çoktu mesela. Bence 3,5 yaşında bir çocuğun evde bakımı daha riskli, arkadaş ihtiyacını bir şekilde doyurmak gerekiyor.
Aaa ben işkence edip ölesiye dövdüklerini düşünüyordum hep kreşlerde...Sabah kalkıp gidiyor ondan dedim. Ayrıca benden önceki ya da sonraki yoruma bakarsanız anlarsınız küçükken kreşe gidip sosyalleşen üyemiz ne demiş :) ülkedeki psikolojisi bozuk insanları da küçükken kreşe gitmeyip sosyalleşmemelerine bağlayalım isterseniz ne de olsa bu çalışmayan annelerin bile sırf çocukları sosyalleşsin diye onları kreşe yollamaları yeni moda oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?