çok teşekkür ederim sizlere.belki birazda çevrenin etkisinde kaldım.çok erken verdin ben bu yaşta verilmesine karşıyım diyenlerde oldu.sanki ben biricik kızımı başımdan atmak için kreşe vermiş gibi hissettim.oysa nekadar çok özlüyorum.akşam eve geleceği saat yaklaşınca kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyor.
3.5 yaşındaki gözümün nuru biricik kızım pazartesi günü kreşe başladı.tabi biraz zorlandık ama alıştık sayılır.ama benim içim çok huzursuz.sanırım ağlamasından kaynaklanıyor.çokmu erken bir yaşta kreşe verdim acaba yanlış mı yaptım düşüncesi sardı beni.amacım sosyalleşsin ve bişeyler öğrensin istiyordum paylaşmayı falan bilmiyordu.tabi onu çoooook ö<lüyorum ama yanlışmı yaptım duygusundan da kurtulamıyorum.çocuğunu bu yşta kreşe veren anneler yada kreş öğretmenlerinden ve tabi yorum yapmak isteyen herkesten cevap bekliyorum çok üzgünüm ve bu duygudan kurtulmak istiyorum
anlıyorum seni:1hug: ben ilk çalıştığım zamanlar atletini yanıma çantama almıştım kimse görmeden onu kokluyodum
bazılarına aşırı gelebilir ama yaşayan bili bunu..
allah kimseye evlat acısı vermesin düşünmesi hattasöylemesi bile zor..
olabilir aslında öyle yerler. ablam yurt dışından bir aylığına türkiyeye geldiğinde çocuk çok sıkıldı. 1 ay sadece sabahları diye kreşle anlaştılar...haftada 3 günü teklif et kabul edecek yerler de vardır bence.isteksiz değil severek gidiyor ama henüz yeni olmasından kaynaklanan adapte sorunu var onu da aştık sayılır.ya varmı ki öyle yerler haftanın 3 günü ben hep 5 gün olarak biliyorum.evet aslında bende düşündüğümde ömrü okulda geçecek diye üzülüyorum.ama evde de sıkılsın istemiyordum
merhabalar tam da benim gibi üzülmüşsün bende minik oğluşumu beklenmedik kardeşinden dolayı 3 yaşında verdim oğlum şimdi 4 yaşında tabii kardeş gelince tam verdim 1 sene oldu ilk başlarda yarım gün veriyordum 2 ay kadar öyle gitti sabah 9 da götürüyırdum 12 de alıyordum kareşi olnucada sabah 9 akşam 6 çalışanlar gibiakannehir
ilk gittiğinde hiçbişey yemiyomuş sürekli anne diyip duruyormuş bi sınıftan başk bi sınıfa geçerken bile anne diye ağlarmış şimdi söylüyorlar sabahları bazen halen gitmek istemiyo ama evde de tv bağimlı oluyo bebek ev işi falan derken zaten zaman ayıramayacağımı düşündüğüm için yolluyorum
gelelim kreşin bize kattıkları benim asi söz dinlemeyen oğlum artık sözümü dinliyo arada huysuzlanıyotabii ama eskisi gibi değil ayrıca konuşmamızda düzeldi tuvalet problemimiz vardı arada kaçırıyodu artık yok evimize gelen çocukla oyuncaklarını artık paylaşıyo dövme huyumuz kalmadı hı eskiden biri kendine yaklaştığında korkan oğlum artık daha dik duruyo
bence doğru yapmışsınız yollamakla bazı anneler karşı çıksada kreş çocuğa çok şey kaıyo yarımgünde yollayabilirsiniz ben oğluşumu seneye haftada 3 gün yollarım kardeşide büyümüş olur beraber oynarlar canıda sıkılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?