- 25 Eylül 2011
- 7.431
- 11.149
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız.ben de çocuklarım için okuyup araştırıp en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorum ama bazen de kaygılanıyorum acaba doğru mu yapıyorum diye.ağlamasına üzülüyorum ama evde de yalnız kalıp ne öğrenecek yaşıtlarıyla ne zaman oynayıp sosyalleşecek diyorum.Normal, anormal, geçici vs. demekten ziyade annelik içsesiniz ne diyor ona odaklanın.
Çok okumaktan, dış seslerden, araştırmaktan, sosyal medyadan vs. İç sesimizle bağlantıyı kaybediyoruz. Tabi ki okuyalım araştıralım ama bazen icsesimiz okuduğumuzun tersini söyleyebilir, yabana atmayalım
bu yorumu okuyunca aklıma çocuğum olunca çok iyi anladığım bir söz geldiCocuklari kendinize bağımlı hale getirip sonra da bu soruları soramazsiniz bence.
Aynen öyleben de çocuğumu şöyle yetiştiricem bu yanlışı yapmıcam falan diyordum ama sonuç.şimdi orda bunu şöyle yapmasaydım keşke falan diyorum.bu yorumu okuyunca aklıma çocuğum olunca çok iyi anladığım bir söz geldi
çocuğum olana kadar dünyanın en iyi annesiydim
boyum kadar iki çocuğum var yav benimbu yorumu okuyunca aklıma çocuğum olunca çok iyi anladığım bir söz geldi
çocuğum olana kadar dünyanın en iyi annesiydim
Ben olsam kreşi değiştiririm. Vardır bişey illakibrahatsız olduğu cocugunMerhaba hanımlar.oğlum bir aydır kreşe başladı.ilk günleri severek gitti ama son 5 6 gündür ağlıyor servise bindirirken beni bırakmıyor.(yazın 5 yaşı olacak bu arada)daha sonra öğretmenini arıyorum iyi olduğunu,çocuklarla oynadığını söylüyor.ama ben yine de üzülüyorum.belki geç gitti bana bağımlı oldu o yüzden mi böyle diyorum.öğretmeni gruba video resim atıyor diğer çocuklar birlikte oynarken o kenarda kendi kendine oynuyor.çekingen bir çocuk.resimlerde bakıyorum başını masaya yaslamış üzgün şekilde duruyor.orda çok fazla duruyoruz seni özlüyorum diyor.kreşe gitmesi lazım biiyorum ama böyle yapınca da üzülüyorum.kızlarım bu kadar sorun çıkarmıyordu çok çabuk alıştılar arkadaş oldular.önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
çalışmiyorsaniz,çocuk tam zamanlı gidiyorsa azaltabilirsiniz ,ya da çevrenizde aynı yaşta çocukları olan arkadaşlariniz varsa hepberaber vakit geçirebilirsiniz,zaten seneye anaokul olacak..Ben de bazen o yaşlarda biraz zorla kreşe gönderirdim şimdi hiç gerek yokmuş diyorum..Merhaba hanımlar.oğlum bir aydır kreşe başladı.ilk günleri severek gitti ama son 5 6 gündür ağlıyor servise bindirirken beni bırakmıyor.(yazın 5 yaşı olacak bu arada)daha sonra öğretmenini arıyorum iyi olduğunu,çocuklarla oynadığını söylüyor.ama ben yine de üzülüyorum.belki geç gitti bana bağımlı oldu o yüzden mi böyle diyorum.öğretmeni gruba video resim atıyor diğer çocuklar birlikte oynarken o kenarda kendi kendine oynuyor.çekingen bir çocuk.resimlerde bakıyorum başını masaya yaslamış üzgün şekilde duruyor.orda çok fazla duruyoruz seni özlüyorum diyor.kreşe gitmesi lazım biiyorum ama böyle yapınca da üzülüyorum.kızlarım bu kadar sorun çıkarmıyordu çok çabuk alıştılar arkadaş oldular.önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.