merhabalar tam da benim gibi üzülmüşsün bende minik oğluşumu beklenmedik kardeşinden dolayı 3 yaşında verdim oğlum şimdi 4 yaşında tabii kardeş gelince tam verdim 1 sene oldu ilk başlarda yarım gün veriyordum 2 ay kadar öyle gitti sabah 9 da götürüyırdum 12 de alıyordum kareşi olnucada sabah 9 akşam 6 çalışanlar gibiakannehir
ilk gittiğinde hiçbişey yemiyomuş sürekli anne diyip duruyormuş bi sınıftan başk bi sınıfa geçerken bile anne diye ağlarmış şimdi söylüyorlar sabahları bazen halen gitmek istemiyo ama evde de tv bağimlı oluyo bebek ev işi falan derken zaten zaman ayıramayacağımı düşündüğüm için yolluyorum
gelelim kreşin bize kattıkları benim asi söz dinlemeyen oğlum artık sözümü dinliyo arada huysuzlanıyo
tabii ama eskisi gibi değil ayrıca konuşmamızda düzeldi tuvalet problemimiz vardı arada kaçırıyodu artık yok evimize gelen çocukla oyuncaklarını artık paylaşıyo dövme huyumuz kalmadı hı eskiden biri kendine yaklaştığında korkan oğlum artık daha dik duruyo
bence doğru yapmışsınız yollamakla bazı anneler karşı çıksada kreş çocuğa çok şey kaıyo yarımgünde yollayabilirsiniz ben oğluşumu seneye haftada 3 gün yollarım kardeşide büyümüş olur beraber oynarlar canıda sıkılmaz